- 23 Nisan 2016
- 562
- 5.291
- 138
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.441
:))))Sınıfta kaldik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))Sınıfta kaldik![]()
Nickle güzel uyum olduyaptigin en buyuk delilikPsikolojik Deliii
Hahaha doğruNickle güzel uyum oldu![]()
bilerek oyle dedim caktrmaNickle güzel uyum oldu![]()
yesinler senin kasini biyiginiiAaa kim demiss kurban olun siz benim kasima biyigima![]()
Şimdi böyle sorunca aklıma birşey gelmedi yahu.. :) es geçelim bence... :):)dur kizhizuran yokmus etikette pardonn degistirecegimm.
yaptigin en buyuk delilikPsikolojik Deliii
Yok ya ozumde coookkkk iyi biriyimdir.. Gizli akıllılar dan...bilerek oyle dedim caktrma![]()
akilli olup dunyanin kahrini cekecegine deli ol dunya senin kahrini ceksinnYok ya ozumde coookkkk iyi biriyimdir.. Gizli akıllılar dan...![]()
Öyle yapıyorum zaten..akilli olup dunyanin kahrini cekecegine deli ol dunya senin kahrini ceksinn![]()
Bugün canım aklıma annem gelmişti nurlar içinde yatsınŞimdi böyle sorunca aklıma birşey gelmedi yahu.. :) es geçelim bence... :):)
Aklıma soru da gelmiyor bee..
En son ne zaman agladinReyyan__
Rabbim sabir versin mekanı cennet olsun inşaallahBugün canım aklıma annem gelmişti nurlar içinde yatsın![]()
Allah rahmet eylesin inşallah ❤❤Bugün canım aklıma annem gelmişti nurlar içinde yatsın![]()
Rabbim sabir versin mekanı cennet olsun inşaallah
Sağolun kızlar amiin ..Allah rahmet eylesin inşallah ❤❤
Ben artık ağlamak istemiyorum desem... ❤❤❤Peki sen ne zaman ağladın canımPsikolojik Deliii
Ah!! Canimm üzdün beni şimdi
İnşaallah inşaallah❤❤❤Ah!! Canimm üzdün beni şimdisen hep gül canım benim
![]()
Canım balbocugu yok galiba başkasına sor