- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.461

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayı azaldı oyun baska gune kalsın bence :))Kizlar uyanik olan parmak kaldirsin:))
mekani cennet olssun cnmBugün canım aklıma annem gelmişti nurlar içinde yatsın![]()
Sağol canım..mekani cennet olssun cnm![]()
3 4 gun once koltuk alti bide biyik
Tamamdır canim..Oyunu baslatcam uyaniksaniz tekrarFinrod Felagund
__Cicili Bicili @adel8893 @imzaben
balbocuuu @Rumeysa___
Reyyan__ @kahvesevmemben
Psikolojik Deliii @bide bele cek @Aydassa herkes herkese sorsunki oyuna dail olsun döngü devam etsin bunu herzaman yada arada oynariz isterseniz.
Aynen kuzum.Sayı azaldı oyun baska gune kalsın bence :))
Birine soru sor??3 4 gun once koltuk alti bide biyik![]()
Bıyık bitmiyor zaten :):)3 4 gun once koltuk alti bide biyik![]()
Basin sagolsun kuzum beni Kıyamam sanaTamamdır canim..
bence boyle yapalim biri soru sorsun ve son bi kisi etiketlesin herkez soruya cvp versin son etiketlenen yeni soruyu sorsun daha mantikli olur bnce sizce kizlarOyunu baslatcam uyaniksaniz tekrarFinrod Felagund
__Cicili Bicili @adel8893 @imzaben
balbocuuu @Rumeysa___
Reyyan__ @kahvesevmemben
Psikolojik Deliii @bide bele cek @Aydassa herkes herkese sorsunki oyuna dail olsun döngü devam etsin bunu herzaman yada arada oynariz isterseniz.
Aman bende ormanim:))))3 4 gun once koltuk alti bide biyik![]()
Canim benim sağolBasin sagolsun kuzum beni Kıyamam sana![]()
sen kasindin..Sağol canım..
Bencede biri sorar herkes cevaplar sonra birine etiketler sen sor diye o soran kisi oda sorar herkes cevaplar ole mantikli.bence boyle yapalim biri soru sorsun ve son bi kisi etiketlesin herkez soruya cvp versin son etiketlenen yeni soruyu sorsun daha mantikli olur bnce sizce kizlar
aynen oyle yapalim boyle sorulan kisi gec cvp veriyo vs diher turlu cvp verenler verir digeri soru sorar hadi sen baslat tatlisBencede biri sorar herkes cevaplar sonra birine etiketler sen sor diye o soran kisi oda sorar herkes cevaplar ole mantikli.
Efendim bitanesi__Cicili Bicili zuzumnmm