- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.661
Benimde esimin bekarlikda 30bin var duruyor 17bin 30 olmus bobi o haroc borcumuz yok benlen evlenirken bekarken 4 kredi karti kapatti kırmızı kalen o borc kaldi uzerinede dusmuyor maasadan alin dedi kesmedilerde kaldı.evet oralar ucuz olur burda hersey ates pahasi
Bnde hafta sonu yapacam temizlik hava iyi olacakmış hafta sonu iyi bi temizlik yapacam nasip olursaBende oglen kalktim ortuleri yikadim astim supurdum ustten bulasik yemek cay kahve akşam gece oldu yarin temizlik dusunuyom.
Bi dip yapmak lazim mis gibi olak pasaklasti :)))Bende düşünüyorum inşallah icraata da dokerim
Kredi borcu hiç bitmiyor ki zaten allah yardımcımız olsunBenimde esimin bekarlikda 30bin var duruyor 17bin 30 olmus bobi o haroc borcumuz yok benlen evlenirken bekarken 4 kredi karti kapatti kırmızı kalen o borc kaldi uzerinede dusmuyor maasadan alin dedi kesmedilerde kaldı.
Ben esim evdeyken yapmiyom benim günümü buldun diyor oyüzden hafta içi oluyor zaten tekim.Bnde hafta sonu yapacam temizlik hava iyi olacakmış hafta sonu iyi bi temizlik yapacam nasip olursa
Aynen aynenBi dip yapmak lazim mis gibi olak pasaklasti :)))
Bnm hafta sonu eşim yine nöbetçi o yüzden hafta sonu yapacam yoksa bnm kocada benimş bekledin temizlik için derBen esim evdeyken yapmiyom benim günümü buldun diyor oyüzden hafta içi oluyor zaten tekim.
Amin ne olcak bilmiyom 5 sne evliyiz bisi koyamadik edemedik 5milyae birikdi bi oda 5milyar da kv koydu araba aldik o allah büyük yinedeKredi borcu hiç bitmiyor ki zaten allah yardımcımız olsun
Kendi dusari arabayla uğraşır arada bende işimi goruyom eve cikinca laf sokuyor hemen:))))Bnm hafta sonu eşim yine nöbetçi o yüzden hafta sonu yapacam yoksa bnm kocada benimş bekledin temizlik için der
30 bin borcmu var ve ustune dusmuyorBenimde esimin bekarlikda 30bin var duruyor 17bin 30 olmus bobi o haroc borcumuz yok benlen evlenirken bekarken 4 kredi karti kapatti kırmızı kalen o borc kaldi uzerinede dusmuyor maasadan alin dedi kesmedilerde kaldı.
Yarın gaz verirsek birbirimize yaparız :)))Aynen aynen
hosgeldin rumeysam. takilmaca yapiyoz birazdan uyuycam sen
Evet öle kuzum bu engel varken biso sahibi olmayız biz.30 bin borcmu var ve ustune dusmuyor
ahh ahh bu borclar varya.. insallah bigun bizde oluruz kizEvet öle kuzum bu engel varken biso sahibi olmayız biz.
Bizde dügün de eşya borcunu kayananamgil bize kitledi onun için bide araba aldık onun için kredi çektik 30 bin üstüne bileziklerimizde sattım 3 yıldır ödüyoruz bitmedi valla bi de tüp bebek tedavisine başladık baya masraflı yeni taşındık İstanbul’a birim masraf oldu valla zaten ortalık çok pahalı rabbim herkesin yardımcısı olsunAmin ne olcak bilmiyom 5 sne evliyiz bisi koyamadik edemedik 5milyae birikdi bi oda 5milyar da kv koydu araba aldik o allah büyük yinede
Rumeysa m hosgeldin.
Bende uzaniyorum aslinda gozlerim gidiyo ama dedim biraz takılım sizlehosgeldin rumeysam. takilmaca yapiyoz birazdan uyuycam sen
Hoşgeldin cnmBende uzaniyorum aslinda gozlerim gidiyo ama dedim biraz takılım sizle
Bende belki olabilirim tup bebek arastormadami peki busene degil ama soniclara gore bakalım nediycek masraflimi peki.Bizde dügün de eşya borcunu kayananamgil bize kitledi onun için bide araba aldık onun için kredi çektik 30 bin üstüne bileziklerimizde sattım 3 yıldır ödüyoruz bitmedi valla bi de tüp bebek tedavisine başladık baya masraflı yeni taşındık İstanbul’a birim masraf oldu valla zaten ortalık çok pahalı rabbim herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?