- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.681
Annemler yardim ederse belki.ahh ahh bu borclar varya.. insallah bigun bizde oluruz kiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemler yardim ederse belki.ahh ahh bu borclar varya.. insallah bigun bizde oluruz kiz
Napion bebisRumeysa m hosgeldin.
Saol bitanemmm nasilsinHoşgeldin cnm
Uyku geliy gidiy kuzu :)Napion bebis
Valla aynn oyle gozler gidiyooo benim deUyku geliy gidiy kuzu :)
Su an ilaçlar hariç 7 500 ödedik yumurtalarım toplandı 5 tanesi döllendi dondurdular galiba ameliyat olucam doktor öyle dedi ondan sonra transfer yapılacak 2 000 falan da ilaçlar tuttuBende belki olabilirim tup bebek arastormadami peki busene degil ama soniclara gore bakalım nediycek masraflimi peki.
Hamd olsun canım bu gün biraz erken uyudum şimdi kalktım yarım saat oldu içim kazındı birşeyler atistiriyomSaol bitanemmm nasilsin
Bende yatarım bugün erken sabah adamı kaldiriyom 7bucuk da sofra kur.Valla aynn oyle gozler gidiyooo benim de
Afiyet bal seker olsun canim bnmHamd olsun canım bu gün biraz erken uyudum şimdi kalktım yarım saat oldu içim kazındı birşeyler atistiriyom
kiyamam cnm az durda uyu zorlama kendini :)Bende uzaniyorum aslinda gozlerim gidiyo ama dedim biraz takılım sizle
Allah hayırlısı ile nasip etsin inşallahSu an ilaçlar hariç 7 500 ödedik yumurtalarım toplandı 5 tanesi döllendi dondurdular galiba ameliyat olucam doktor öyle dedi ondan sonra transfer yapılacak 2 000 falan da ilaçlar tuttu
Yaa baya tutuyor desene ozelmi buSu an ilaçlar hariç 7 500 ödedik yumurtalarım toplandı 5 tanesi döllendi dondurdular galiba ameliyat olucam doktor öyle dedi ondan sonra transfer yapılacak 2 000 falan da ilaçlar tuttu
kendi annenlermiAnnemler yardim ederse belki.
Sağolasın canımAfiyet bal seker olsun canim bnm
Aynn canimm ee kiz @ME118 napmis haberin varmi hastaneye gidicekti yakiyamam cnm az durda uyu zorlama kendini :)
Velvette sohbete buyur.
Evet özel canmYaa baya tutuyor desene ozelmi bu
Muhabbet canim buyur sende ol bizleSelamlar =) ne yaparsınız bu saatte kızlar?