- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.801
Is yapcam kalkmiyom ortaligi topladim ama.Selam canım nasılsın :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Is yapcam kalkmiyom ortaligi topladim ama.Selam canım nasılsın :))
İyi bakalım nasılsınBuneki sen bi ara gorcektin ahah :) napim herkese tektek yaz olmuyor profile toplu katliam yapiyom:)))
Bu ara iş yapasim yok ya sogudum boraz nedense.İyi bakalım nasılsın
Kolay gelsin canım bizde yemek topiğindeyiz :)))Is yapcam kalkmiyom ortaligi topladim ama.
Havalarda hep :dBu ara iş yapasim yok ya sogudum boraz nedense.
Aleyküm selam canım hava güzel güneşli kahve icesim var is yapasim var üşeniyom hemde nasil:))Selam canlar ne var ne yok
Orayada takikiyom arada:))Kolay gelsin canım bizde yemek topiğindeyiz :)))
Bura bugun gulustanlik:)Havalarda hep :d
Aleykum selam gulum@LilaseverrDiktorya Secret @Hannaz @balbocuuu @Bayan Papatya @bulca @ME118 @__zuzu
Zipzip- @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon
-Adel- @balbocuuu @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas
Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @Finr
Minik Duduklu Tencere @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @arzum123
Eki Görüntüle 2239532
Nasılsın balum♥Aleykum selam gulum![]()
Aslm@LilaseverrDiktorya Secret @Hannaz @balbocuuu @Bayan Papatya @bulca @ME118 @__zuzu
-Adel- @balbocuuu @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas
Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @Finr
Minik Duduklu Tencere @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @arzum123
Eki Görüntüle 2239532
Ay neguzel severim bende günleri ama hiç bulunmadim:)Havalar güzel. Benim günüm var oraya gideceğim. Hayırlı günler herkese.
Nasılsın canım benim♥
Hastayim findigim bi iyilesemedim yaaavNasılsın balum♥
Bi yorgunluk var üstümde gözlerimi zor tutuyomNasılsın canım benim♥
Geçmiş olsun ⚘Hastayim findigim bi iyilesemedim yaaav![]()
Sen busene baya hasta oldun ya niye yazi iple cekiyon heral.Hastayim findigim bi iyilesemedim yaaav![]()
Bende kalkip baslasam.isime bugün de kaldi heral havada güzel ama.Bi yorgunluk var üstümde gözlerimi zor tutuyomsen nasılsın napiyon :*)
Tatlımmmm nasılsın@LilaseverrDiktorya Secret @Hannaz @balbocuuu @Bayan Papatya @bulca @ME118 @__zuzu
Eki Görüntüle 2239532