- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.821
Üşengeçlik mi varBende kalkip baslasam.isime bugün de kaldi heral havada güzel ama.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üşengeçlik mi varBende kalkip baslasam.isime bugün de kaldi heral havada güzel ama.
Sagolasin fistikimGeçmiş olsun ⚘
❤⚘❣Sagolasin fistikim![]()
Uzaniyom koltukda kuzum ama isler duruyor:))Tatlımmmm nasılsın
![]()
Bir kaç gün temizlik kelimesini duymak bile istemiyorumBende severim:))
Esjiden hep öle simde netten ac izle herşey.
Takiliyoz kuzum ier falan daha temizlik yaocaktim üşendim:)
Sanada kuzum nasılsın napiyin bakim.
Selammmmm tatlianne :)))@LilaseverrDiktorya Secret @Hannaz @balbocuuu @Bayan Papatya @bulca
Blue_Peri @__zuzu @Zipzip- @Reyyan__ @gulse14
Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon
-Adel- @balbocuuu @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @arzum123
Eki Görüntüle 2239532
Yaa valla bende anlamadim gecer gecmez pesinden yine hasta oluyoruz.. hic bu kadar hastalandigimi bilmemSen busene baya hasta oldun ya niye yazi iple cekiyon heral.
Ben kahvemi koydum kuzu :)Aleyküm selam canım hava güzel güneşli kahve icesim var is yapasim var üşeniyom hemde nasil:))
Ahahah ben bi girdem bitince bende istemem heral:))Bir kaç gün temizlik kelimesini duymak bile istemiyorum![]()
Aleyküm selam kuzum naber.Selammmmm tatlianne :)))
Busefer bu havalardan bende bisi anlamadim kuzu hasta herkes tez atlatirsin kuzum geçmiş olsun tekrardan.Yaa valla bende anlamadim gecer gecmez pesinden yine hasta oluyoruz.. hic bu kada bilmemyaz gelsin valla bu soguklar mahvetti bizi..
İnsallah cok sagol gulum benimBusefer bu havalardan bende bisi anlamadim kuzu hasta herkes tez atlatirsin kuzum geçmiş olsun tekrardan.
Bende kalkim camasir.katlayim bulasik yikayim icerim :)) afiyet olsun balim.Ben kahvemi koydum kuzu :)
Çocuklar nasillae kuzum.:)İnsallah cok sagol gulum benim![]()
Teşekkür ederim Kuzum benim..Allahim yaaa yardim etsin insaallahBlue_Peri gecmis olsun kuzumm
Acaba ;psensiz dadisi cikmazkii![]()
Günaydınnnn tatlımmmm ❤Günaydınn hepinizin günü çok güzel geçer inşallah![]()
Tunaydin sanaaaa:)))Günaydınnnn tatlımmmm ❤
Öyle valla yeni girebildimmm bakıyorum ne konuşmuşsunuzTunaydin sanaaaa:)))
Tamm canm saolAy içim bi hos oldu bende yanmistim kötü oluyor yogurtta sur sonra iz kalmasin diye yanik krem varsa sur.
Günaydınnnn tatlımmmm ❤