- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.841
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzucum Rabbim büyük duamdasın. Baban içinde Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun.6sene canim 2017de bi dusuk yasadim oda 2ay klomen 3.ay serophone ve gida takviyesi kullandim hamile kaldim 16gun surdu 2aylikti düşük yasadim
Bana selam vermemişsin amaa neyseeeL Lilaseverr @imzaben @Hannazbalbocuuu D U R U bulca Blue_Peri @__zuzu @Zipzip- @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893 balbocuuu @Cennetul Mualla Cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon civnilay @kkaderim @Senden Gelen @arzum123
Eki Görüntüle 2239532
Bende gezmedeyim canımUzaniyom koltukda kuzum ama isler duruyor:))
Ay nasil unuturum kız senu varsin sandim kb balum ama hep aklimdasin yani♥Bana selam vermemişsin amaa neyseee
Baya haraletli gecti dun kiz okudunmu hepsini:))))Öyle valla yeni girebildimmm bakıyorum ne konuşmuşsunuz
Oh ne gezmesi bakim ben biyere cikamiyom gitcek yer yok carsi uzak.Bende gezmedeyim canım
L Lilaseverr @imzaben @Hannazbalbocuuu D U R U bulca Blue_Peri @__zuzu @Zipzip- @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893 balbocuuu @Cennetul Mualla Cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon civnilay @kkaderim @Senden Gelen @arzum123
Eki Görüntüle 2239532
slm cnm gunaydin herkeseL Lilaseverr @imzaben @Hannazbalbocuuu D U R U bulca Blue_Peri @__zuzu @Zipzip- @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893 balbocuuu @Cennetul Mualla Cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon civnilay @kkaderim @Senden Gelen @arzum123
Eki Görüntüle 2239532
SelaaağğğmmmL Lilaseverr @imzaben @Hannazbalbocuuu D U R U bulca Blue_Peri @__zuzu @Zipzip- @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893 balbocuuu @Cennetul Mualla Cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon civnilay @kkaderim @Senden Gelen @arzum123
Eki Görüntüle 2239532
Günaydın canımmslm cnm gunaydin herkese
L Lilaseverr @imzaben @Hannazbalbocuuu D U R U bulca Blue_Peri @__zuzu @Zipzip- @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893 balbocuuu @Cennetul Mualla Cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem @Finr @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon civnilay @kkaderim @Senden Gelen @arzum123
Eki Görüntüle 2239532
Ay çok tatlııı♡♡♡ selam kuzumm
slm cnm gunaydin herkese
:)))
Selaaağğğmmm
Nasılsıniz bakim kizceceler.Aleyküm selam
iyiyim canım sen nasılsın:)))
Nasılsıniz bakim kizceceler.
Ufakdan ev isleri kuzum sennneler yapiyon.iyiyim canım sen nasılsın
Televizyona bakıyorum ben de :) eski bir dizi buldum ona bakıyorum.Ufakdan ev isleri kuzum sennneler yapiyon.
Bende aldirttim simdi yedik paket aldirttim usendim bugün napim.
Aynen oyle bugun isten gelmeden hazır aldirttim herzamn yemek olmuyor yav
Az kaldi kuzum masallah nasil gidiyir.
Eki Görüntüle 2239532
cok sukur cnm kizi hastaneye goturyorum yoldayim sen napiyn:)))
Nasılsıniz bakim kizceceler.
Ayy hadi öyle olsunnnn ❤❤Ay nasil unuturum kız senu varsin sandim kb balum ama hep aklimdasin yani♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?