• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende anlatim azıcık :)) biz ilkokul ve ortaokulda sınıf arkadaşıydık arkamda otururdu o ben bir şeyler hissediyorum ama kendi kendime saçmalama diyorum söylemiyorum tabiki. Bir gün müzik dersinde ödevi yapmadım diye yanıma geliyor bende yazıyorum ve kendi kendime notmu yazsam seni seviyorum derken sıra arkadaşım aaa ciddenmii seviyormusun onu diye yerinden kalkıyor oda önümde bana bakıyor sakın söyleme diye yalvarıyorum inatla söylcem diyor ve ben kitapla vurunca pat diye kalkıp seni seviyor diyor biz bakakalıyoruz birbirimize o zamandan bu zamana kadar yani 9 senedir birlikteyiz. İyi biridir beni gerçekten çok seviyor tartışıyoruz ediyoruz ama hiç vazgeçmiyor benden kendi dükkanı var bal annemm esnaf diyelim elinden her is gelir yani ama kıskanç işte beni sinir ediyor o konuda. Ay cok uzun oldu kusura bakma :)
Senin hikayede guzel mis ya gerçekten cocukluk aski yank harika ama insallah evlenirsiniz birbirinizi iyi tanimissinizdir heral.
Oy canım benim ❤ istemezmi istiyorlar tabi biraz ilgi göstermesen küsüyor bizim papağan
Bal bal bunlar.

Senin hikayede guzel mis ya gerçekten cocukluk aski yank harika ama insallah evlenirsiniz birbirinizi iyi tanimissinizdir heral.
Biz çok istiyoruz Rabbim hayırlaysa nasip etsin inşallahh canım aminn. Tanıdık tabi ama evlenmeden tam anlamıyla tanıyamazki kimse birbirini aynı evde yaşamak başka olur tabi elbet vardır öğreneceğim huyları

Ya bilmiyorum ama görücüler gelip gelip gidiyorlar sonrasında kimseciklerden bi haber yok :110:
Nasip kısmet bu işler valla istersen kendini odana kitle Allaha sığındıktan sonra gelip yine bulur seni nasibindeki insan oda seni bekliyor böyle düşünme kim bilir kim :) Rabbim tüm yuva kurmak isteyenlere hayırlısını nasip etsin inşallah sanada canım

Biz çok istiyoruz Rabbim hayırlaysa nasip etsin inşallahh canım aminn. Tanıdık tabi ama evlenmeden tam anlamıyla tanıyamazki kimse birbirini aynı evde yaşamak başka olur tabi elbet vardır öğreneceğim huyları
Orasi cok dogru cunku ayni evin içine girince rahat oluyorlar zaten :))

Back
X