- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.001
İyi geceler, selam herkese :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gecelerr canımmm :)İyi geceler, selam herkese :))
Hakikaten yıldırım nikâhı olmuş yani vay beeYıldırım evliligi oldu bizimki yani abi deme lazim olur hesabi:)))
Aahaha aynen :)abi deme lazim olur hesabi:))
Napiyon tatlim♥Kızzzzz bu nasıl etiketleme böyle helal olsunSelam bebeğimmm
![]()
Iyi geceler kuzm nasılsınİyi geceler, selam herkese :))
ben tv keyfi tek :)Nasılsınız, keyifler nasıl :)
Hakikaten yıldırım nikâhı olmuş yani vay bee![]()
Daha yeni olduginda evlendigimde bile arada abi kelimesi cikti :)))Aahaha aynen :)
Ben de laptopu aldım bi Survivor bi buraya bakıyorum öyle ben de tekim :)ben tv keyfi tek :)
Iyi yapiyon kuzum adam disari cikti arkadaslarin yanjna arda cikiyo bende rahat takılıyom:)Ben de laptopu aldım bi Survivor bi buraya bakıyorum öyle ben de tekim :)
Sende varya hem adamı eklemişsin abi dememişsinn sonrara başta koymuşsun tavrını niyetin ciddiyse konuşalım diyee helallll :)))Daha yeni olduginda evlendigimde bile arada abi kelimesi cikti :)))
Esim ailesine bikere demis ostesek verirler mi diye evlenmeden önce ailesi bizim durumumuz yok bize kız vermezler babamdanda korkmuslar kayinbabam keske bole bir kizim olsun derdi küçükkende:))Sende varya hem adamı eklemişsin abi dememişsinn sonrara başta koymuşsun tavrını niyetin ciddiyse konuşalım diyee helallll :)))
Vay be kadere bak sen. Rabbim ömür boyu mutlu birlikte bir hayat nasip etsin size ❤Esim ailesine bikere demis ostesek verirler mi diye evlenmeden önce ailesi bizim durumumuz yok bize kız vermezler babamdanda korkmuslar kayinbabam keske bole bir kizim olsun derdi küçükkende:))
yok cnm capkin degil olsa gebertirdim onu yeni evlendigmiz zmanlarda bnden gizli face acmis bnde yakaladim ogunden beri pek guvenemiyorum ama bana yanlis yapmiycagni bilyom ama gene guven olmaz erkek miletineCiddi misin balım nedenkii çapkınmıdır enişte![]()
Ama burnumda az gelmedide neysemm:)))Vay be kadere bak sen. Rabbim ömür boyu mutlu birlikte bir hayat nasip etsin size ❤
Ah bu adamlar ah .yok cnm capkin degil olsa gebertirdim onu yeni evlendigmiz zmanlarda bnden gizli face acmis bnde yakaladim ogunden beri pek guvenemiyorum ama bana yanlis yapmiycagni bilyom ama gene guven olmaz erkek miletine
Ne fena bu erkekler ya bide yeni evlenmişken ne istiyorsunuz rahatmı batıyor anlamıyorum ki. Güvenilmez hiçbirine tam anlamıyla hep tetikte olmak lazımyok cnm capkin degil olsa gebertirdim onu yeni evlendigmiz zmanlarda bnden gizli face acmis bnde yakaladim ogunden beri pek guvenemiyorum ama bana yanlis yapmiycagni bilyom ama gene guven olmaz erkek miletine
@Lilaseverr @imzaben @Hannazbalbocuuu @Bayan Papatya @bulca @ME118 @__zuzu @Zipzip-
Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893
balbocuuu @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem
Finrod Felagund @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @arzum123
Eki Görüntüle 2239532
kiz senn ne fenaymissinn hahah Allah bi omur mutlu etsin sizi:))Biz kocisle soyle tanisdik
Aileker 15 seneye yakın komşu karsi karsiya ve esim de benim cocuklugumu bilir 10 yas var aramizda hızlı biridi karikiz cok olurdu tofaskci kizlar falan mahallede kadinlarla sohbeti sever ama simdi yiyorsa yapsın tabiki olgunlaşti benim 3 abim var ayriyetten abilerimin arkadasi ben kucukken kardesi 2 3 yaslarindaydi kaynim kaynanam bazen bana birakirdi tabi babam bilmez bunu cunku bazen de gizli ben giderdim bakmaya kimse yokken isleri çıkınca esimle oturup cekirdek citler kartini bi bana guvenip bakkala ginderirdi mahallede kimseye vermezdi ama babam isteyken otururdum yoksam buyudukce cikartmamaya basladi arada mahalledeki arkadaslarimla mahallede otururdum falan filan derken esimler ev alip 5 dakkalik mesafeye tasindilar 3sene oldu pek gormedim annemle arada giderdik evlerine ama aklima bile gelmezdi esim ama bikere kaldırimda otururken kizlarla ay ben evlensem demistim 6 7 ci sinifda falan lafin gelisi kizlarla gelirdi o arabaylan nese gittiler bunlar bende liseden ciktim ise girdim mahalledki yufkaci anneme yalvararak telefin aldirdim ama almaz olaydim babamida ikna edip aldik genc kiz olsun falan dedemler ikna etti abim falan ski asla disari tel izin vermezdi ama aldik ve instgram indirdim kuzenlerden görüp ordan esimi takip ettim ve ogun mahallede bir samimiyetligi varya isten dogru mesaj attim ne oruyon diye oda kazak oruyom falan girgir gecti ogun ole aksama kadar konustuk ama ne ben abi diyom nede o kardesim bikere dedim abi dyim sonra korktum çünkü abilerime der kardesin instgramlarda diye ailem bilmiyor çünkü kullandigimi nese aksama kadar ben ondan o benden mesaj bekliyoz yazisiyoz isler nasil ben diyom sen yine kari kiz ayagi vardır falan o diyor yok biraktim o isleri isimde gücüm de falan nese konuştuk eve geldim dedim en iyisi yazmayim ben abime der bu diye yazmadim sabah baktim Günaydın prenses mesaji geldi instgramdan heyecanlandim hemen mesaj attim 2ci gunde konuştuk sonra ben gozlemeciydim esim demesinmi aksam gozleme ayarla arkadaslan gelcez ben elim ayagim karisti hemen patlicanli yaptim ama heyecandan acili yapmissim 3gun zor yemiş isyerimdekilerde tanidigi için belli etmedim haberim oldugunu mahalle çocuğu olduğundan haber yokmuş gibi eve geldim heyecan var wapsabdan konusak dedi bana bende onada numara verikiyor olmaz dedim sonra versemmi dedim derken verdim ismiyle birlikde abi diye kaydettim wapsabdan komustuk 2ci günü bu daha konustuk ama is guc olesine ama mesaj bekliyoz birbirimizden benim agzimdan niyetin ciddiyse konusak diye cikmasinmi oda niyetim ciddi olmazsa konusmam dedi oan konuştuk 3 gunude evlenme kararı aldik benden ha er bekliyor anneme dedim annem baban öldürür bizo dedi dedemlere dedim onlar geldi 4 duncu günü babam isten geldi görücü saniyor babam abilerim begendiler komsumuysunuzda diye dedom vesile oyunca babama laf dusmedi ve 1haftada nisan 1 ay ocinde dugin nikah topu topuna Yıldırım evliligi oldu bizimki yani abi deme lazim olur hesabi:)))
Uzun oldu kizlar ahahaha
Hahahhah niye burnundan geldi ki kız. Çok merak ettim seni ya :))Ama burnumda az gelmedide neysemm:)))