- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.201
cok sukur kuzuyu yatirmaya calisyomHosbuldum böcükummm naber ?![]()
sen nasilsin napiyon :))Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sukur kuzuyu yatirmaya calisyomHosbuldum böcükummm naber ?![]()
sen nasilsin napiyon :))Bisey soracaktım gerçekten hakiki sarışın mısın?Hosbulduk arkadasim :)
benimde az 18 kaldi birazdan kacarim benYaa gitme :/

Agahhaah kiz güldürdunBisey soracaktım gerçekten hakiki sarışın mısın?
Birdeahh ahh nerdee anca kucakta gezsin bakinsin dagitsin döksun hic uyurmuu
Ne oldu kuzum gece gece ip atlama aşkı nerden esti??
Evliyim cocuk yok. Insallah olurUyku olmayinca kk ya atiyoz kendimizi sen napiyon bakim coluk cocu evli bekar.
Yok :) çakma.. ama an rengimde cok koyu degil öyleBisey soracaktım gerçekten hakiki sarışın mısın?
yaa bayadir girmiyo o ozletti kendisini interneti flnmi biti acaba merak etimBirdeSenden Gelen arkadasimizin bebeği uyudu mu acaba? O da bu saatlerde kalırdı ...
Etikete ettim gelmedi önceden gelirdi bebek buyuyor heral kendileride huzura kavuşuyor:))))BirdeSenden Gelen arkadasimizin bebeği uyudu mu acaba? O da bu saatlerde kalırdı ...
Olsun olur inşallah benimde yok 5 yıldır♥[/QUOTE]Evliyim cocuk yok. Insallah olur
:) kurtlar vadisi pusunun eski bölümleri yayinlaniyor ya ona bakiyorduk sıkıldım odama gectim hahahaha
Adından dolayı sorayım dedim de...Yok :) çakma.. ama an rengimde cok koyu degil öyle
En son Cuma günü girmiş canim..Etikete ettim gelmedi önceden gelirdi bebek buyuyor heral kendileride huzura kavuşuyor:))))
Insallah seninde olur canimmmOlsun olur inşallah benimde yok 5 yıldır♥
kuzum bu emojiyi cokmu sevdin sennn ilk defami gordun
hoşuma gitti kosmalari:)))Ne oldu kuzum gece gece ip atlama aşkı nerden esti??![]()
Amin inşallah sen kaç yillik evli sin.[/QUOTE]Insallah seninde olur canimmm![]()
Yok onlar biziz:)))kuzum bu emojiyi cokmu sevdin sennn ilk defami gordun![]()
Taktım canim ...Taksana kuzum :-/