- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.221
evt ya niye acaba yemek yarismasini merak edip girerdiEn son Cuma günü girmiş canim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt ya niye acaba yemek yarismasini merak edip girerdiEn son Cuma günü girmiş canim..
Bende banyo yaptim kuzum reglim bitmisti.. herkes uyuyor bendecok sukur kuzuyu yatirmaya calisyomsen nasilsin napiyon :))
14 aydir canım[/QUOTE]Amin inşallah sen kaç yillik evli sin.
Adından dolayı sorayım dedim de...![]()

keske hakiki sarışın olsaydim da kuafor zahmeti cekmeyeydim alerji oldum boyadan yine
Yeni sayılır sabret kuzzzum ozaman olur inşallah bazilari gec oluşuyor.[/QUOTE]14 aydir canım

sahatler olsun btanem bnde yaptim az onceBende banyo yaptim kuzum reglim bitmisti.. herkes uyuyor bende
Takiliyorum oyle ,iyi geliyor burasii![]()

14 aydir canım[/QUOTE]Amin inşallah sen kaç yillik evli sin.

Bir kezde asilama yaptirdim tutmadi.Yeni sayılır sabret kuzzzum ozaman olur inşallah bazilari gec oluşuyor.

[/QUOTE]Daha yenisin canim olur Allah’ın izniyle en kısa zamanda sana ve tüm isteyen kk arkadaslarıma nasip etsin İnşâAllah..14 aydir canım
[/QUOTE]Ah!! yaaa! Profildeki sen misin peki?keske hakiki sarışın olsaydim da kuafor zahmeti cekmeyeydim alerji oldum boyadan yine
![]()
profildeki senmisinkeske hakiki sarışın olsaydim da kuafor zahmeti cekmeyeydim alerji oldum boyadan yine
![]()
Allahim insallah kimsenin kucagini bos bırakmasin strest yapma.[/QUOTE]Bir kezde asilama yaptirdim tutmadi.
Doktor ilk asilama tutmayabilir dedi
Suanda da adet olmadim
Gecikti test yaptim negatif![]()
Nasil yaniii ?sahatler olsun btanem bnde yaptim az once
ben hala adet olmadim![]()
inanmiyorum kiz aynandaAh!! yaaa! Profildeki sen misin peki?
Aynen kuzu!!inanmiyorum kiz aynanda![]()
dogumdan sora yani hic olmadim 8 bcuk ay oldu cnmNasil yaniii ?
Gunun filan mi gecti kuzum ?
Aminnn insallah insallah biraz daha farkli seylerle ilgileniyorum iste makyaj kuafor ne bilim evde pasta falan yapiyorum :) kafayi dagitmak şart[/QUOTE]Allahim insallah kimsenin kucagini bos bırakmasin strest yapma.
Hmm anladim canim !dogumdan sora yani hic olmadim 8 bcuk ay oldu cnm
Aminnn insallah insallah biraz daha farkli seylerle ilgileniyorum iste makyaj kuafor ne bilim evde pasta falan yapiyorum :) kafayi dagitmak şart[/QUOTE]Allahim insallah kimsenin kucagini bos bırakmasin strest yapma.