- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
- 

- #36.781
Günaydın canım ❤Günaydınnnnn ❤
Evett :)Kızlarrrrrrrrr
Nasılsın canım beğendin mi yeni kk'yıEvett :)
Beğenmedim ya değüşük olmuş ne nerde nereye giriyorum anlamıyorum zaten siteye girmek çok zor olduNasılsın canım beğendin mi yeni kk'yı
Bende zaten gircem diye uğraşıp durdum beğenmedim bendeBeğenmedim ya değüşük olmuş ne nerde nereye giriyorum anlamıyorum zaten siteye girmek çok zor oldu
Girerken kitlendi dedi diyorum kimseye birşey demedim ben nasıl ban yedimBende zaten gircem diye uğraşıp durdum beğenmedim bende
Hadiyaaaaaaa bende aynını düşündüm Allahım ölcem gülmekten simdi KK bizim ayarımızı bozdu valla siteyle beraber acıdum bak simdi bizeGirerken kitlendi dedi diyorum kimseye birşey demedim ben nasıl ban yedim
Bir arkadaş Kazen abi şikayetleri alıyormuş dedi ben olduğum yerden çıkmakta zorlanıyorum nereye şikayetçi olayımHadiyaaaaaaa bende aynını düşündüm Allahım ölcem gülmekten simdi KK bizim ayarımızı bozdu valla siteyle beraber acıdum bak simdi bize
Ben komple çıkayetçiyim ben nereye olayımBir arkadaş Kazen abi şikayetleri alıyormuş dedi ben olduğum yerden çıkmakta zorlanıyorum nereye şikayetçi olayım
@Lilaseverr @imzaben @Hannazbalbocuuu @Bayan Papatya @bulca Blue_Peri @__zuzu Zipzip- @Reyyan__ @gulse14 @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893 balbocuuu @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn Ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Madammor @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh @ulkum34 @Zeytintanem Finrod Felagund @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @RosSsS @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @philly @deynepnaz @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @sivastrabzon @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @arzum123 
Eki Görüntüle 2239532
Bulursan beni de etiketle kız devrelerim yandı site yüzündenBen komple çıkayetçiyim ben nereye olayım
Ayyyy sinir oldum geceden beri allahim diyorum su siteye birtek benmi giremiyom hay allahim ya sabahtan beri ugrasiyom ensonundaaaa ayyyyy deli oldumHerkes sitenin yeni haline alışmaya çalışıyor:)
Ayyyyy sormaaa deli etti beniiiSelam kızlar, nolmuş bu siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?