- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- 

- #36.741
Şımarık kuzu. Ben sosyal hizmetler okuyorum canım son senem. Öğretmenlik yaptım bir dönem şanssızlık beni buldu bırakmak zorunda kaldım. Is arıyorum şimdievet ama cokda simarik ablasi
cnm sen ne okuyorsun..
neguzel ayaklarrinin ustunde durmak kendi mesleginin olmasi cok guzel bisey cnm keske bende okudaydim.Şımarık kuzu. Ben sosyal hizmetler okuyorum canım son senem. Öğretmenlik yaptım bir dönem şanssızlık beni buldu bırakmak zorunda kaldım. Is arıyorum şimdi
Güzel tabikide henüz duramadık bakalım bende açıköğretimden okuyorum su an canım bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Sen neden devam etmedinneguzel ayaklarrinin ustunde durmak kendi mesleginin olmasi cok guzel bisey cnm keske bende okudaydim.
iy yapiyosun cnm neguzel.Güzel tabikide henüz duramadık bakalım bende açıköğretimden okuyorum su an canım bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Sen neden devam etmedin
Anladım canım benim arkadaşımda bırakmak zorunda kaldı bazı sebeplerden liseyi okumadı şimdi ben üniversite okurken oda liseden mezun olmak üzere. Kolay dersler falan aslında içinde kalacağına kayıt yapsan evde çalışıp sınavlara girip alırdın diplomanı ne güzeliy yapiyosun cnm neguzel.
ozman durumumuz yoktu liseye gidemedim calismak zorunda kalmisdim ama okumak cok istemisdim derslerimde cok iydi.. kismet deilmis
Merhaba canım:) oh ellerine sağlıkMerhaba canısılar ,bende bugün temizlik yaptım. Haşhaşlı çörek peynirli poğaça yaptım yarın annemler geliyor.
Teşkkür ederim canıısı keşke yakın olsakta hepiniz gelseniz ne iyi olurdu.Merhaba canım:) oh ellerine sağlık
cocuktan zman olmazki hem diploma olsa nolur esim brakmaz gdip calismamaAnladım canım benim arkadaşımda bırakmak zorunda kaldı bazı sebeplerden liseyi okumadı şimdi ben üniversite okurken oda liseden mezun olmak üzere. Kolay dersler falan aslında içinde kalacağına kayıt yapsan evde çalışıp sınavlara girip alırdın diplomanı ne güzel
meraba kuzum ellerne saglik..Merhaba canısılar ,bende bugün temizlik yaptım. Haşhaşlı çörek peynirli poğaça yaptım yarın annemler geliyor.
Ooo bayılırımmeraba kuzum ellerne saglik..
bnde dun zirlayan kek yptim
bndeeOoo bayılırım
Sen bana onu gönder ben sana çörekleri börekleri
ohh super olurr borek dha cok severimm mmmmSen bana onu gönder ben sana çörekleri börekleri
Kuzum benim kuzummm prensesi öp balımm T Tatlianne20 ve @Rumeysa___ ya slm söle öptüm siziiii çıkıyorum muckohh super olurr borek dha cok severimm mmmm
tmam canim bnde seni optumKuzum benim kuzummm prensesi öp balımm T Tatlianne20 ve @Rumeysa___ ya slm söle öptüm siziiii çıkıyorum muck
Ayy çok güzel olurdu gerçekten:)Teşkkür ederim canıısı keşke yakın olsakta hepiniz gelseniz ne iyi olurdu.
Ah şu eşlerrrrcocuktan zman olmazki hem diploma olsa nolur esim brakmaz gdip calismama
aynen kuzum soal.. adanalimisinAh şu eşlerrrrçalışmasanda alırdın diplomanı ama iste dediğin gibi sağlık olsun canım 
Baba tarafım urfalı aslen annem adanalı karışık :)) sen nerelisin canımaynen kuzum soal.. adanalimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?