- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.041
Bende aynuu kuşum bemdee.Uyumaya çalışıyorum.ama yok uyuyamıyorum
Bende yavastN kalkip içeri geçiş haha :))napim balim yataga gecdim uyucam birazdan sen
iceri derken yatagamiBende yavastN kalkip içeri geçiş haha :))
Koltuğa adamin horultusundan.:))))iceri derken yatagami
ahah vala ben hirpaliyom kendine geliyo 2 dk sora yine ayni devam horlamaya sora bitane dümsüklüyom artik yatana kadar bole devam ediyozKoltuğa adamin horultusundan.:))))
Kizar mi ki eniste bilse?Aynen yoksam gelemezdimmm:))) benimde yokkk uyku.
Ben yapsam kizar niye kaldiriyon beni diye korkuyom ahahah:)ahah vala ben hirpaliyom kendine geliyo 2 dk sora yine ayni devam horlamaya sora bitane dümsüklüyom artik yatana kadar bole devam ediyoz
Yazdığım konulari incelese ah ah tabikisi:)))Kizar mi ki eniste bilse?
sersem gibi oluyo zaten bazen uyanyo he noldu diyo horlama uyuyamiyom dyom tamam diyip geri yatmasiyla horlamasi bir oluyoBen yapsam kizar niye kaldiriyon beni diye korkuyom ahahah:)
Bazen bende yapiyom ama yorgunum diyor ondandır:)))sersem gibi oluyo zaten bazen uyanyo he noldu diyo horlama uyuyamiyom dyom tamam diyip geri yatmasiyla horlamasi bir oluyo
sersem gibi oluyo zaten bazen uyanyo he noldu diyo horlama uyuyamiyom dyom tamam diyip geri yatmasiyla horlamasi bir oluyo
Saol bitanem giremiyorum esimin dokunmatik teli yok geceleri alir dizi izler bende ystmisken aldim ama uykum var bi yandanda dua tesbih cekiyorum olmazsa yarin devam edicemiy geceler rumeysammm❤
hadi iy uykular tatlis ben kacdimBazen bende yapiyom ama yorgunum diyor ondandır:)))
Allah kabul etsin kuzum hastaneye gidip geldikten sora mutlaka ozelden yaz bana tmm hadi opuldun muckSaol bitanem giremiyorum esimin dokunmatik teli yok geceleri alir dizi izler bende ystmisken aldim ama uykum var bi yandanda dua tesbih cekiyorum olmazsa yarin devam edicem
Insaallah canim 9gun kaldi allah izin verirse adete baklim vericem haber canim bende öpüyorum muuaahhAllah kabul etsin kuzum hastaneye gidip geldikten sora mutlaka ozelden yaz bana tmm hadi opuldun muck
OooooEki Görüntüle 2242283 bizimkinin suprizi:))))
Gonul alma isleri ahahahahaOooooenişte romantik hee
Iyi geceler kuzum hayırlı haberle gel inşallah kzuum.Insaallah canim 9gun kaldi allah izin verirse adete baklim vericem haber canim bende öpüyorum muuaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?