- 25 Ekim 2017

- 14.962

- 113.753

- 598

- 28

- Konu Sahibi Tatlianne20
 - 

- #37.021

Bende alismaca kuzu adam yatti yogundum bide sen naptin hamilelik nasil ne durumda.İyilik senden? :)
Nasılsın kuzum♥
Kiz nerelerdesin sennn :)) temizlik yapion demi bütün gün__Cicili Bicili -Adel- balbocuuu D U R U bulca @kahvesevmemben ByNkoaLa EternaaLLove B Brunello Cicinelli Finrod Felagund Minik Duduklu Tencere melankolimm Psikolojik Deliii IsikOlsun mutluannemutlubebekk terelelli34 Elif L Lilaseverr N Nnuurrr DELIveCesur poyrazinmelegi @ParteMoralll Pembis Hayaller sedanur91 Safistd T TamBirRabia Sonsuzaskkk sivastrabzon civnilay kkaderim Senden Gelen PrensesAnnesi_ Reyyan__ Kara_gozlum gulse14 Oeksuez Esseteacher T Temmuz07 sivastrabzon Blue_Peri 
iy geceler balim__Cicili Bicili -Adel- balbocuuu D U R U bulca @kahvesevmemben ByNkoaLa EternaaLLove B Brunello Cicinelli Finrod Felagund Minik Duduklu Tencere melankolimm Psikolojik Deliii IsikOlsun mutluannemutlubebekk terelelli34 Elif L Lilaseverr N Nnuurrr DELIveCesur poyrazinmelegi @ParteMoralll Pembis Hayaller sedanur91 Safistd T TamBirRabia Sonsuzaskkk sivastrabzon civnilay kkaderim Senden Gelen PrensesAnnesi_ Reyyan__ Kara_gozlum gulse14 Oeksuez Esseteacher T Temmuz07 sivastrabzon Blue_Peri 
Tatlışım nasılsın? Uyku tutmuyor ya midem bulanıyor. Fena üşüttüm sanırım__Cicili Bicili -Adel- balbocuuu D U R U bulca @kahvesevmemben ByNkoaLa EternaaLLove B Brunello Cicinelli Finrod Felagund Minik Duduklu Tencere melankolimm Psikolojik Deliii IsikOlsun mutluannemutlubebekk terelelli34 Elif L Lilaseverr N Nnuurrr DELIveCesur poyrazinmelegi @ParteMoralll Pembis Hayaller sedanur91 Safistd T TamBirRabia Sonsuzaskkk sivastrabzon civnilay kkaderim Senden Gelen PrensesAnnesi_ Reyyan__ Kara_gozlum gulse14 Oeksuez Esseteacher T Temmuz07 sivastrabzon Blue_Peri 
Yok kuzum ahah misafor vardı ama temizlik tabi gidince ahah sen napiyon bakim:)))Kiz nerelerdesin sennn :)) temizlik yapion demi bütün gün
Nein var balım dikkat et bebeim hamislik olmasın miiiTatlışım nasılsın? Uyku tutmuyor ya midem bulanıyor. Fena üşüttüm sanırım
Iyi geceler balım napiyon.İyi geceler...
Uyumaya çalışıyorumIyi geceler balım napiyon.
Yok tatlışım ya değildir zannetmiyorum. Demin başladı bir bulantı. Bulantı kesici içtim biraz kendime geldim. Adamı da dürtüyorum umrunda değil ama yazık şehir dışı görevinden geldi birşey de diyemiyorum yoksa derdim, kaldım bir başımaNein var balım dikkat et bebeim hamislik olmasın miii
Napiyim vallah uyku tutmuyor bi türlüüü ... sen kocisi uyuttun buraya attin kendini demiiiiYok kuzum ahah misafor vardı ama temizlik tabi gidince ahah sen napiyon bakim:)))
Iyi geceler kuşum napiyon.iy geceler balim
Aynen yoksam gelemezdimmm:))) benimde yokkk uyku.Napiyim vallah uyku tutmuyor bi türlüüü ... sen kocisi uyuttun buraya attin kendini demiiii
napim balim yataga gecdim uyucam birazdan senIyi geceler kuşum napiyon.
Ilgi istiyoruz biz kadinlar illa diciz ilgi gostersinler bize ahahahYok tatlışım ya değildir zannetmiyorum. Demin başladı bir bulantı. Bulantı kesici içtim biraz kendime geldim. Adamı da dürtüyorum umrunda değil ama yazık şehir dışı görevinden geldi birşey de diyemiyorum yoksa derdim, kaldım bir başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?