- 11 Kasım 2018

- 1.937

- 8.438

- 158

- Konu Sahibi Tatlianne20
 - #37.121

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kere iki kere olsa neyse takmam da adam her seferinde aynısını yapiyoAmannn takma canım ya duymazdan gel beylik beylik konuşmuş işte sıkma tatlı canını
Ben anlamadim üzüntüde karisik yazmissinAnnemle babam il dışında geliyolar yarın. Bende dedim ne zaman götürürsün diye sordum. Beyefendi başladı acelesi var diye. Eee bende kızdım bisiler dedim oda bana enson yok benim dediğim olur evin erkeği benim gibi konuştu durdu. Bi soru sordum sadece
iyim bende sukur esim geldi simdi ona yemek koyucamCanım benimmm idare ediyoruz iste senden naberr
Geneldede böyle sinirlimidir yani. Alttan aldıkça tepene biner bu erkeklerBi kere iki kere olsa neyse takmam da adam her seferinde aynısını yapiyo
İyi bakalım canım benim ellerine sağlıkkkiyim bende sukur esim geldi simdi ona yemek koyucam![]()
Iki yıldır bi birlikteyimiz var hep alttan alıyorum oda bunun farkında bilmiyorum rabbim iyilik versinBen anlamadim üzüntüde karisik yazmissinalttan almaya calis bazen erkekler komplekse girip erkekligini abuk zabuk göstermek istiyorlar ...
nolduki kuzum neden üzüyo ne üstünde.Hep aynı şeyi ve ben artık dayanamiycak hale geliyorum
saol bebisimmİ
İyi bakalım canım benim ellerine sağlıkkk![]()
Abisi şehit oldu eşimin ondan beri huyları baya değişmiş ama bende insanım yaniGeneldede böyle sinirlimidir yani. Alttan aldıkça tepene biner bu erkekler
Iki yıldır bi birlikteyimiz var hep alttan alıyorum oda bunun farkında bilmiyorum rabbim iyilik versin
Annemler gelecek de il dışından. Sadece dedim ki ne zaman götürürsün beni. Ipler koptunolduki kuzum neden üzüyo ne üstünde.
Abisi şehit oldu eşimin ondan beri huyları baya değişmiş ama bende insanım yani
Haaaa haaa ay ilahi güldürdün kız sahi diyom ses soluk yok
Zor yaşadığı evet Allah sabır versin. Acı kimini olgunlaştırıyor kimininde böyle sinirleri laçka oluyor iste ama dediğin gibi sende hep alttan alamazsın kiAbisi şehit oldu eşimin ondan beri huyları baya değişmiş ama bende insanım yani
Yapcam altta kalmam kiHmm o zaman o biraz daha sakinlesince sen ac agizini yum gözünü![]()
Aynen öyle. Oda farkında cevremizde kim varsa herkes farkında benim ona olan sabrimin anlayisimin alttan alisimin ama işte böyle oluyoZor yaşadığı evet Allah sabır versin. Acı kimini olgunlaştırıyor kimininde böyle sinirleri laçka oluyor iste ama dediğin gibi sende hep alttan alamazsın ki