- 7 Aralık 2016

- 7.974

- 26.219

- 548

- Konu Sahibi Tatlianne20
 - #37.161

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen hemen hadsizlesiyorlar ... coguuuKimseye hakettiğinden fazla değer vermicen
Böcüküm hangine gi hatlar karısıyo valla unuttuğum olabilir kuzum hangisi bebeğim
dettttt küstümBöcüküm hangine gi hatlar karısıyo valla unuttuğum olabilir kuzum hangisi bebeğim
Kız dur bulmaya calısıyom hani msjın gııdettttt küstüm![]()
Sağol kuzumYanındayız pusatları alır gelirim sen bi seslen yeter![]()
ara dur simdiiKız dur bulmaya calısıyom hani msjın gıı
Hah buldum ben buna yazmamısmıyımya. Valla yazdım sanıyordum kuzum beğenmişimde bak. Lakabımı valla havalı bence bi oğlum olursa isim olarak düşünebilirimbikere bastan izlemiyince tadi olmuyoki
kiz pusat dedinde aklima esim geldi onunda lakabi pusat![]()
hihhHah buldum ben buna yazmamısmıyımya. Valla yazdım sanıyordum kuzum beğenmişimde bak. Lakabımı valla havalı bence bi oğlum olursa isim olarak düşünebilirim![]()
Her daimSağol kuzum![]()
daha yeni daldi memede. simdi ayagima alicam, miniğin uyudumu Kuzum
![]()
Allah kolaylik versindaha yeni daldi memede. simdi ayagima alicam![]()
pusat emojiside ne olaki benim evde orjinali var cünku emojisidemi varmisHer daimşuraya bir pusat emojiside koymaları lazım bildirmek lazım idareye
![]()
Öyledir canım öyle en çok kim için kendini paralarsan en çok ona yaranamazsınAynen öyle. Oda farkında cevremizde kim varsa herkes farkında benim ona olan sabrimin anlayisimin alttan alisimin ama işte böyle oluyo
Iyiyim cok sükürrrrrrAmin cnm sen nasilsin almanca guzeli![]()
Aynen öyle oldu valla :) iyiyim ne olsun aöfte okuyordum ya mezun olmaya çalışıyorum hala aynı terane yani iş arıyorum bir yandan sen ne yapıyorsun nasılsın bakalımNasilsin napiosun :) coktan yazismadik :)
Pusat emoji neHer daimşuraya bir pusat emojiside koymaları lazım bildirmek lazım idareye
![]()
	Iyiyim canim cok sükür ... sen ögrencimisin? Kiyamammmm :))Aynen öyle oldu valla :) iyiyim ne olsun aöfte okuyordum ya mezun olmaya çalışıyorum hala aynı terane yani iş arıyorum bir yandan sen ne yapıyorsun nasılsın bakalım