- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.501
@kahvesevmemben geldi gel gel çok sessiz burası 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konya da tanıdığımız var neresinde bilmiyorumKonya canım memnun oldum yas kaç kulağıma söyle![]()
Ben niye görmemişim bildirimi ya okurken tamda hayıflanıyordum unutulmuşum diye heeaaa
Kız ben bu bildirimleri nasıl görmemişim yaa allahallaaa@kahvesevmemben geldi gel gel çok sessiz burası![]()
Benimde 25 canımKonya da tanıdığımız var neresinde bilmiyorumyaş 25 senin
![]()
YasitizBenimde 25 canım. Gelmiyormusunuz hiç butarafa
Bakar kör deniyor bu durumaKız ben bu bildirimleri nasıl görmemişim yaa allahallaaa![]()
Hahaha çok bildirim vardı seninkinide okurken gördüm de yeni yazmışsın zaten nasılsınnnn güzellikkkBakar kör deniyor bu duruma![]()
Bende iyiyim canım benim çok şükür geçtim yatağıma bakınıyorum ne var ne yok diye. Ne yapiyorsun bakalımIyiz sen nasılsın @kahvesevmemben
Gelin gelin keşke buluşabilsek ağırlamayı çok isterim valla ,bi arkadaşta yaza gelecek gibiler burdan sözde misafirim olcak bskalım inşallah.
Gelmek nasip olursa neden olmasın tabiki canım. Bende beklerim yaniGelin gelin keşke buluşabilsek ağırlamayı çok isterim valla ,bi arkadaşta yaza gelecek gibiler burdan sözde misafirim olcak bskalım inşallah.
As hoşgeldin hayırlı gecelerSelam herkese iyi geceler :)
Hoşgeldin canIyi geceler arkadaşlar.