- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.541
Maşallah demek hamişmiydin sen ayy yirim yiir40. haftaya az kaldı canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah demek hamişmiydin sen ayy yirim yiir40. haftaya az kaldı canım.

Sağol canım Allah razı olsun. Bi rahatsızlığım yok da adet düzensizliğim var. En son gittim dr klomen verdi kullandım işte tekrar gittiğimde catlatma iğnesi vurdu bekliyoz şuan canımBir rahatsızlığın varmıydı canım benimde bu aylarda polikistik olduğumu öğrenmiştim biraz 8 ay kadar falan gittim klomen kullandım falan enson başka hapla tedaviye baslayacaktım adet söktürücü kullan dedi gelmiyodu çünkü,bende o ay kullanmak istemedim Allah tarafından iyiki kullanmamışım hamile kalmışım yoksa söküp atacaktı içimde. Valla hatırladım seni msjlarından dün aklıma gelen herkeze dua ettim sende vardın duamda canım .moralini yüksek tut Rabbim nasip edecektir.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım40. haftaya az kaldı canım.
Napim gıı o kadar uykusuz kalınca haliyle acıkıyorum olmazsa olmaz gece atıştırmalıklarım çiko ve çiğköfteHAhahah Allah iyiliğini versinn![]()
Bende ilk düzensizlikten gitmiştim canım 3 4 ayda bir gelirdi.hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımSağol canım Allah razı olsun. Bi rahatsızlığım yok da adet düzensizliğim var. En gittim dr klomen verdi kullandım işte tekrar gittiğimde catlatma iğnesi vurdu bekliyoz şuan canım

Inşallah canim adet düzensiz olduğu için test yapmayı kestiremiyorum ama 20sinde filan düşünüyorum.Bende ilk düzensizlikten gitmiştim canım 3 4 ayda bir gelirdi.hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım![]()
Ayyyy demiyeydinnn iyiydiii gece geceee ağzımı şapırdattımm senin yüzünden hahahNapim gıı o kadar uykusuz kalınca haliyle acıkıyorum olmazsa olmaz gece atıştırmalıklarım çiko ve çiğköfte![]()
Bizede haber ver merakla duayla beklicem valla .Inşallah canim adet düzensiz olduğu için test yapmayı kestiremiyorum ama 20sinde filan düşünüyorum.
Sagol canim Allahrazı olsun tabiki haber ederimBizede haber ver merakla duayla beklicem valla .
Ayıp ayıp toplum içinde şapırdatmaAyyyy demiyeydinnn iyiydiii gece geceee ağzımı şapırdattımm senin yüzünden hahah![]()
Vallaaa çiğköfte dedinnn olan olduuuAyıp ayıp toplum içinde şapırdatma![]()
Böcükümüde getirdikiy geceler hanimlarrr![]()
yenilerrmii kim kimm
bensizz sohbet demekkBöcükümüde getirdik![]()