• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir rahatsızlığın varmıydı canım benimde bu aylarda polikistik olduğumu öğrenmiştim biraz 8 ay kadar falan gittim klomen kullandım falan enson başka hapla tedaviye baslayacaktım adet söktürücü kullan dedi gelmiyodu çünkü,bende o ay kullanmak istemedim Allah tarafından iyiki kullanmamışım hamile kalmışım yoksa söküp atacaktı içimde. Valla hatırladım seni msjlarından dün aklıma gelen herkeze dua ettim sende vardın duamda canım .moralini yüksek tut Rabbim nasip edecektir.
Sağol canım Allah razı olsun. Bi rahatsızlığım yok da adet düzensizliğim var. En son gittim dr klomen verdi kullandım işte tekrar gittiğimde catlatma iğnesi vurdu bekliyoz şuan canım

Son düzenleme:
Sağol canım Allah razı olsun. Bi rahatsızlığım yok da adet düzensizliğim var. En gittim dr klomen verdi kullandım işte tekrar gittiğimde catlatma iğnesi vurdu bekliyoz şuan canım
Bende ilk düzensizlikten gitmiştim canım 3 4 ayda bir gelirdi.hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım :KK200::dua:

Bende ilk düzensizlikten gitmiştim canım 3 4 ayda bir gelirdi.hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım :KK200::dua:
Inşallah canim adet düzensiz olduğu için test yapmayı kestiremiyorum ama 20sinde filan düşünüyorum.

Back
X