- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.561
Kız gel ben ikram edeyim hemide dibimde ben nereye çiğköfte oraya özenle seçilmiş gibi gelmişler dibimize acmışlarVallaaa çiğköfte dedinnn olan olduuu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gel ben ikram edeyim hemide dibimde ben nereye çiğköfte oraya özenle seçilmiş gibi gelmişler dibimize acmışlarVallaaa çiğköfte dedinnn olan olduuu![]()
hiii ole desenee dedikoduumu yapiyonuzz
Gelimm hemennnKız gel ben ikram edeyim hemide dibimde ben nereye çiğköfte oraya özenle seçilmiş gibi gelmişler dibimize acmışlar![]()
Kulakların çınlamadı mihiii ole desenee dedikoduumu yapiyonuzz![]()
Bacım napalım baktık yoksunuz boş bırakmayalım hırkız filan girer didik diiiibensizz sohbet demekk![]()
ondan geldim zatii kesin biseyer dönüyor dedimmKulakların çınlamadı mi![]()
Iyi ettin bal ☺ondan geldim zatii kesin biseyer dönüyor dedimm![]()
ii ypmisiniz tatlis yokmu yineeBacım napalım baktık yoksunuz boş bırakmayalım hırkız filan girer didik diiii![]()
Valla seninki de iyiymiş neyse tıp sustuk bişey demedikGelimm hemennnbenim baba tarafım urfalı ablam yapmayı biliyor yapar bazenn ay hamile olanlar var kız susayım canları çeker mazallahhh
![]()

Yok böcüküm yaii ypmisiniz tatlis yokmu yinee
Soktun aklımıza sus tabiValla seninki de iyiymiş neyse tıp sustuk bişey demedik![]()
bu aralar bek girmiyor neden acaba yeni kk yimi begenmediYok böcüküm ya
Yoo kim zaten aklınızdaymıs gizlenmiş ç dememle açığa cıktıSoktun aklımıza sus tabi![]()
Bilmemki adel en son perşembe girmiş dedi merak ettim bendebu aralar bek girmiyor neden acaba yeni kk yimi begenmedi
Haa Kuzuya ben dün onu sorcaktım alıntı layacaktım unuttum dün, o nerde iyi konusmustuk ilk tanıştığımız emojimde
bende merak ediyorum 22 subattan beri girmiyorHaa Kuzuya ben dün onu sorcaktım alıntı layacaktım unuttum dün, o nerde iyi konusmustuk ilk tanıştığımız emojimde![]()
Netimi yok Acep.görürsen alıntıla benidebende merak ediyorum 22 subattan beri girmiyor
tamam kuzu sen get hadi iy uykularrNetimi yok Acep.görürsen alıntıla benide