- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.601
Valla bana kalsa uyurdum da eşim sağolsun bırakmiyo haftaici erken kalkiyo alışmış ya yatamiyoOo erkenden yapmış maşallah biz anca ayılıyoruz bu saatlerde öğle ile sabah karışık bizde
De get de yat bikerede çocuk gibi erkenden kalkıyor işine sabahtanValla bana kalsa uyurdum da eşim sağolsun bırakmiyo haftaici erken kalkiyo alışmış ya yatamiyoolan bana oluyo
Kiz dun telim kapandi ya acilmadi swrj dolmadi dun gece taktım sansa doldu tel sart bana :))Valla süphelerdeyim hayretlerdeyim hadi biri girip topiğimizi çalsa olmaz böyle basında dursun biri T Tatlianne20 kııız
Banada iyi oluyo da erken kalkmam ama geç uyanmaya alışmışımDe get de yat bikerede çocuk gibi erkenden kalkıyor işine sabahtan
Kovaliyom ama yokDe get de yat bikerede çocuk gibi erkenden kalkıyor işine sabahtan
Hadiyaaa ne sinir bozucu al yeni bitane valla merak etmiştik KuzumKiz dun telim kapandi ya acilmadi swrj dolmadi dun gece taktım sansa doldu tel sart bana :))
Zaten geçte yatıyon anlarmı elin ogluBanada iyi oluyo da erken kalkmam ama geç uyanmaya alışmışım
Kovaliyom ama yok
Zaten geçte yatıyon anlarmı elin oglu
Valla ne anlar sen demiyeli el oğluZaten geçte yatıyon anlarmı elin oglu
Valla ne anlar sen demiyeli el oğluhavada öyle güzelki
Eşim arkadaşlarını bırakıp gelmez. Burasıda çok güzel belki biraz parka çıkarım az sonra sizde çıkın gezin
Kız Kalkma ozaman sende iki tavır yapEşim arkadaşlarını bırakıp gelmez
Emojini yiyim heKız Kalkma ozaman sende iki tavır yap.
Hosbulduk ballar benim tel gidici oyuzden biraz ara ara gelemeye bilirim ballarHoşgeldin annis
bizde gelmiyince yeni k k yemi kusdun dedikHosbulduk ballar benim tel gidici oyuzden biraz ara ara gelemeye bilirim ballar
Almak sart telsiz kaldim eski tel8m var kirildi onlan idare ediyomHadiyaaa ne sinir bozucu al yeni bitane valla merak etmiştik Kuzum
Ben sizi birakirmiim kizzz deluuuubizde gelmiyince yeni k k yemi kusdun dedik
ozleduum zatenBen sizi birakirmiim kizzz deluuuu
Canım benim :-*Benim telde düştü ekran gitti başka tel aldım buda düşe düşe ekran falan catladı ama sükür yine beyni sağlammış ,al en kısa sürede sensiz olmuyor balımAlmak sart telsiz kaldim eski tel8m var kirildi onlan idare ediyom
Emojini yiyim heyapcam tavrımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?