- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.581
Günaydınnnnn ❤GüNaYdIn
İyiyim canım benim sen nasılsın çalışıyomusunG
Günaydınnnnn ❤
Nasılsın canım
Iyiyim canım simdi yatak keyfi yapıyorum :))İyiyim canım benim sen nasılsın çalışıyomusun
İyi iyi tadını çıkarIyiyim canım simdi yatak keyfi yapıyorum :))
3 gibi gideceğim canım :))
Dün cook yorulmusum bende hiç kalkasım yok zaten :))İyi iyi tadını çıkarbenimde hiç kalkmak gelmedi içimden biri yat dıyo sanki,dünde geç uyudum ,gecede kız uyandı bir vakit onu uyutmaya çalıştım ,anlayacagın kafam böön gibi
Henüz uyanamadı hanımefendi gece uykusuz kalınca ama yerinde dönüp durmaya başladı uyanır az sonraDün cook yorulmusum bende hiç kalkasım yok zaten :))
Daha vakit erken canım kızında uyuyorsa dinlenin birlikte :)
Uyanma moduna girdi diyorsun :))))Henüz uyanamadı hanımefendi gece uykusuz kalınca ama yerinde dönüp durmaya başladı uyanır az sonra
Aynen evet anneee sesi geldi bile bir bakayımUyanma moduna girdi diyorsun :))))
Tamam canım görüşürüz o zaman :))Aynen evet anneee sesi geldi bile bir bakayım
Kahvaltı hazırlıyorum gel canısı beraber yapalımTamam canım görüşürüz o zaman :))
TünayydınTünaydın
Sanırım bana yazdım.iyim tatlım kahvaltı yapıyorum sen napıyon buyur gel beraber yapalımNasılsın canım napiyon
Sana yazdım canım. Sağol canım ben o vazifeyi çoktan yaptım afiyet olsun canım ☺Sanırım bana yazdım.iyim tatlım kahvaltı yapıyorum sen napıyon buyur gel beraber yapalım
Oo erkenden yapmış maşallah biz anca ayılıyoruz bu saatlerde öğle ile sabah karışık bizdeSana yazdım canım. Sağol canım ben o vazifeyi çoktan yaptım afiyet olsun canım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?