• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saol canım benim,
Ziraat mühendisliğini bitirdim canım özeli düşünmedim canım sonrasında devlette gecen sene 0.2 puanla kacırdım nasip olmadı yani
Güzelmiş bölümün tüh yazık olmuş özelde güzel bir iş bulabilirsen düşünebilirsin aslında devlete geçene kadar. Hayırlısı olsun hakkında canım benim

Güzelmiş bölümün tüh yazık olmuş özelde güzel bir iş bulabilirsen düşünebilirsin aslında devlete geçene kadar. Hayırlısı olsun hakkında canım benim
Saol canım herseyin hayırlısı özelde baska seyler düşünüyorum ama babamın yanındayım ilk fırsatta gidip calısmak istiyorum :)

Yok ya nerde canım
Ah burda olsaydın gezerdik otururduk beraber ,benimde pek kimsem yok 2 görümcem 1 bekar eşimin erkek kardeşi var onlarla gider geliriz arada onun harici ya esimle ya kendim çıkarım gezerim.arkadaşım vardı taşındı komşularla da çoğunu tanımam dışarıda merhaba falan öyle bende sıkılıyorum kendim . şu topiği bizim buraya tasıyabilsem keşke :KK36::KK48:

B
Ah burda olsaydın gezerdik otururduk beraber ,benimde pek kimsem yok 2 görümcem 1 bekar eşimin erkek kardeşi var onlarla gider geliriz arada onun harici ya esimle ya kendim çıkarım gezerim.arkadaşım vardı taşındı komşularla da çoğunu tanımam dışarıda merhaba falan öyle bende sıkılıyorum kendim . şu topiği bizim buraya tasıyabilsem keşke :KK36::KK48:
Öyle de insan bulanır ya canım etkinlik filan oluyo mu onlara katıl

B

Öyle de insan bulanır ya canım etkinlik filan oluyo mu onlara katıl
Yok canım ne etkinliği olacak olsada çocukla gidilmiyo her etkinliğede .her yer park orda tanışıyoruz sohbet falan aslında kafa dengi biri olsa benim için önemli olan o. Yarın çarşıya cıkcam biraz gezeriz alışveriş falan anca öyle geçer bunalım ;)

Yok canım ne etkinliği olacak olsada çocukla gidilmiyo her etkinliğede .her yer park orda tanışıyoruz sohbet falan aslında kafa dengi biri olsa benim için önemli olan o. Yarın çarşıya cıkcam biraz gezeriz alışveriş falan anca öyle geçer bunalım :KK66:
Iyi bari canım 🤗

Back
X