- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.641
Aaa mesleğin ne balım :)Iyiyim canım calısıyorum bugün :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa mesleğin ne balım :)Iyiyim canım calısıyorum bugün :)
Ne yazık ki kendi mesleğimi yapamıyorum canım cook kücük puanlarla atamayı kacırdım gecen sene,Aaa mesleğin ne balım :)
Anladım canım benim ne güzel kolay gelsin o zaman :)Ne yazık ki kendi mesleğimi yapamıyorum canım cook kücük puanlarla atamayı kacırdım gecen sene,
Simdi babamın yanındayım canım kücük bir marketimizi var yardım ediyorum
Kendi mesleğin ne bu aradaNe yazık ki kendi mesleğimi yapamıyorum canım cook kücük puanlarla atamayı kacırdım gecen sene,
Simdi babamın yanındayım canım kücük bir marketimizi var yardım ediyorum
Saol canım benim,Kendi mesleğin ne bu arada
Güzelmiş bölümün tüh yazık olmuş özelde güzel bir iş bulabilirsen düşünebilirsin aslında devlete geçene kadar. Hayırlısı olsun hakkında canım benimSaol canım benim,
Ziraat mühendisliğini bitirdim canım özeli düşünmedim canım sonrasında devlette gecen sene 0.2 puanla kacırdım nasip olmadı yani
Saol canım herseyin hayırlısı özelde baska seyler düşünüyorum ama babamın yanındayım ilk fırsatta gidip calısmak istiyorum :)Güzelmiş bölümün tüh yazık olmuş özelde güzel bir iş bulabilirsen düşünebilirsin aslında devlete geçene kadar. Hayırlısı olsun hakkında canım benim
Hadi bakalım inşallahh :)Saol canım herseyin hayırlısı özelde baska seyler düşünüyorum ama babamın yanındayım ilk fırsatta gidip calısmak istiyorum :)
Inşallah canım sen de okuyordun sanki öyle hatırlıyorum :)Hadi bakalım inşallahh :)
Evet yapmaya çalışıyorum bir şeyler. Aöf sosyal hizmetler okuyorum canımInşallah canım sen de okuyordun sanki öyle hatırlıyorum :)
Güzel bölüm canım inşallah istediğin yerdede calısabilirsinEvet yapmaya çalışıyorum bir şeyler. Aöf sosyal hizmetler okuyorum canım
İnşallah benimde deneyimim oldu ama malesef şanssızlık beni buldu çıkmak zorunda kaldım bakalım bundan sonrası iyi olur inşallah hepimiz içinGüzel bölüm canım inşallah istediğin yerdede calısabilirsin
Kız durmadı havada pek güzel olunca attık kendimizi dışarıyaOo iyisin canm![]()
Inşallah canımİnşallah benimde deneyimim oldu ama malesef şanssızlık beni buldu çıkmak zorunda kaldım bakalım bundan sonrası iyi olur inşallah hepimiz için
Yok ya nerde canımKız durmadı havada pek güzel olunca attık kendimizi dışarıya. Sen nsptın cıkmadınmı
Ah burda olsaydın gezerdik otururduk beraber ,benimde pek kimsem yok 2 görümcem 1 bekar eşimin erkek kardeşi var onlarla gider geliriz arada onun harici ya esimle ya kendim çıkarım gezerim.arkadaşım vardı taşındı komşularla da çoğunu tanımam dışarıda merhaba falan öyle bende sıkılıyorum kendim . şu topiği bizim buraya tasıyabilsem keşkeYok ya nerde canım
Öyle de insan bulanır ya canım etkinlik filan oluyo mu onlara katılAh burda olsaydın gezerdik otururduk beraber ,benimde pek kimsem yok 2 görümcem 1 bekar eşimin erkek kardeşi var onlarla gider geliriz arada onun harici ya esimle ya kendim çıkarım gezerim.arkadaşım vardı taşındı komşularla da çoğunu tanımam dışarıda merhaba falan öyle bende sıkılıyorum kendim . şu topiği bizim buraya tasıyabilsem keşke![]()
Yok canım ne etkinliği olacak olsada çocukla gidilmiyo her etkinliğede .her yer park orda tanışıyoruz sohbet falan aslında kafa dengi biri olsa benim için önemli olan o. Yarın çarşıya cıkcam biraz gezeriz alışveriş falan anca öyle geçer bunalımB
Öyle de insan bulanır ya canım etkinlik filan oluyo mu onlara katıl
Iyi bari canımYok canım ne etkinliği olacak olsada çocukla gidilmiyo her etkinliğede .her yer park orda tanışıyoruz sohbet falan aslında kafa dengi biri olsa benim için önemli olan o. Yarın çarşıya cıkcam biraz gezeriz alışveriş falan anca öyle geçer bunalım![]()