- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.781
Derken :SBaktın senden tik ses yok ruhuna fatiha okurum gidici derim bu sonuna kadar yürü beee...
okadar uykum var gozler gidiyeahhh azcik daha duramdaYok yok geldim bugün vuralim siselerw kafayı:)))
Bu gece bu topic alev alacak gibiYok yok geldim bugün vuralim siselerw kafayı:)))
HahahahahZumba yı hafif yapmak mıkuzum kaç onlardan bunlar seni deri kemik bırakacak
Ayy görmemmi heec sende beni görrrsanada iy geceler balseker iy uykular ruyanda beni gor mutlakaa
Bende adami uyuttum kkda kuzum.Kuzu cukur baktim ve hala etkisindeyimsen napiosun nasilsin
Iyimisin canim? :)Bende adami uyuttum kkda kuzum.
oyy anamm hergun ona nasi dayancann ben bazen diyom evde az spor yapayim bir iki mekik cekyom gerisi yok tikanyommYeni açtım kuzum yerini benimde bazı sıkıntılarım vardı eve kapatmayim kendimi diye spor kilitledi esimide ayartmis günlük gidicem onun kazığı
Tahmin edebiliyorum canım bende pilatese gidiyordum bizden sonra zumba vardı hoca biraz takılın dedi 5 dakika sonra nefesim nerdeydi bilmiyorumHahahahahbakalım kuzum ilk iyi geldi göbek atma olayı ama sonradan baldirlarim hala agriyo yeminle
Aynen kuzum eve tikilip ağlama krizlerine transfer olmuyim diye gidiyorum bakalım iyi gibi ama bedenim agrimasa on numara olcakoyy anamm hergun ona nasi dayancann ben bazen diyom evde az spor yapayim bir iki mekik cekyom gerisi yok tikanyomm
ama degisiklik iydir ya bi ara biliyorum sorunlarin vardi toparladiysan sevindim cnm:))
Iyi geceler askimm benim♥♥
Suan iyiyi kuzum :))Iyimisin canim? :)
Yerinde olmak vardı göbek icin kuzu ye ic yat benimkisi resmen..Aynen kuzum eve tikilip ağlama krizlerine transfer olmuyim diye gidiyorum bakalım iyi gibi ama bedenim agrimasa on numara olcak
Ağrı alınganlık yaptıU Ufukta_bebek aynen kuzum uzun zaman oldu sankim yeni kkda sohbet etmek :)))
EternaaLLove kuzum saka diyimm balim uyursan iyi geceler yani bal köpüğü.
balbocuuu neler yaptın bakim balim
Gel kuzum gel acaip eğlenceli oluyorYerinde olmak vardı göbek icin kuzu ye ic yat benimkisi resmen..
Ahham ole oldu gibi bende biraz gergin olunca :))Ağrı alınganlık yaptıbiliyorum canımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?