- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.761
Sabah yıka kuzum uyutt bebişi birde öp kocamanbulasik flan ya yikiyamadim kaldi ole simdide bebis geri uyandi onu uyutcam ses olur diye sabah yikarim artik
ne sporuymus bakimSporda mahfoldum kuzu hamlamisim onun üçün yoksa kacmam ben
Hamdolsun İyiyim tatlicim sen nasilsinNasılsın kuzum benim.
Anlaştıkİhtiyaç dahilinde denenecektir canım hiç merak etme
Valla kuzu karın egzersizleri pilates zumba kardio hepsi karışık her gün birini yapıyoruz bı nevi arkadaş kazığı yedimne sporuymus bakim
Mümkün degil bırak ev işine karışmayı kaynım eltimden kaçar işe gider adam evlendi evleneli çalışmaktan helak olduBu kadar tesadüf olamazyoksa enisteyle eşim kardeş mi
tmm balim benim sende op kücügünüSabah yıka kuzum uyutt bebişi birde öp kocaman
Hergün müValla kuzu karın egzersizleri pilates zumba kardio hepsi karışık her gün birini yapıyoruz bı nevi arkadaş kazığı yedim
Dedim ama dinliyen yokHergün müçok ağır gelmez mi ya
hay masalah biz yürüyüs bile yapamiyozValla kuzu karın egzersizleri pilates zumba kardio hepsi karışık her gün birini yapıyoruz bı nevi arkadaş kazığı yedim
Baktın senden tik ses yok ruhuna fatiha okurum gidici derim bu sonuna kadar yürü beee...Giderelim kuzum tek gözümle giderelim aaaa olmas mi dedik uyuya kalırsam diye şeeettim
Yeni açtım kuzum yerini benimde bazı sıkıntılarım vardı eve kapatmayim kendimi diye spor kilitledi esimide ayartmis günlük gidicem onun kazığıhay masalah biz yürüyüs bile yapamiyozniiden kazik yedinkiii
Zumba yı hafif yapmak mıDedim ama dinliyen yokhafif hafif yapicakmisiz bakalım canım
Yok yok geldim bugün vuralim siselerw kafayı:)))tatliannem herkezi cagiryon kendin kaciyonn cabukk bura gell
sanada iy geceler balseker iy uykular ruyanda beni gor mutlakaaBen yatıyorum kuzUşcuklar iyi geceler öpüldünüz
İyi geceler canımBen yatıyorum kuzUşcuklar iyi geceler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?