- 9 Mart 2019
- 26
- 41
- 3
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.201
msj yazma bölumundemi. neyi beceremiyon ekrani cekip sora msj yazdigin yerin altinda dosya ekle var ora bascan isteValla beceremiyom ben onu gıı. Kız sayfanın altında in aşağıya
Sağol kuzum sanada balum :)
Hoşgeldin kuzum ♥Merhabaaaaaaa
Olsun canim napalim nasip deilmisaa isler ters gitmis olsun kuzum haftaya kesersiniz artik. benimde esim kayinpeder flan yok dedi biraz büyüsün sora ozmanda ben kesmek istemiyorum dedim kaldi ole bende cok heves ettim bian benimde kursagimda kaldi artikda kesemen ya kalcak oyle
tişikkirler dadlum gıymatlum.
Cansın bal
yattida ikide bi kipirdiyo uyaniyo besigini sallamaktan kol kalmadi artikNeysam ole olsun bakemmm funduk yattimi.
Patik ordum epey sıkıldim simdi lif oryorum kuzum çilek model ordum simdi nazar boncuklu yapiyorumNe elişi yapiyon bakemmmbalbocuuu opun o pamuk şekerleri:))
Yaa bende cilek yapıyo n ama suan degil ip alim yapcam çok kolay ve eğlenceli yaa.
Patik ordum epey sıkıldim simdi lif oryorum kuzum çilek model ordum simdi nazar boncuklu yapiyorum
sizinkiler giderde bizimki kalici olcak galibaa 1 yasindan sora kestir diyolar ozmanda tam yaz olcak bilmiyom artik kestirmesem seyrek olmaz insallahOlsun canim napalim nasip deilmiselbet gitcek o saclarr
Yavrum ekran çekmeyi nasıl yapcam hiç yapmadım ben onu söylemsj yazma bölumundemi. neyi beceremiyon ekrani cekip sora msj yazdigin yerin altinda dosya ekle var ora bascan iste
Hoşbuldum melek kalpli anneHoşgeldin kuzum ♥
Kollarını isircam onun bacaklarıyattida ikide bi kipirdiyo uyaniyo besigini sallamaktan kol kalmadi artik
bayildim hepsi birbirinden guzel olyo kuzum demi al valla insanin el emegi olunca pek heweslenyoYaa bende cilek yapıyo n ama suan degil ip alim yapcam çok kolay ve eğlenceli yaa.
Kuzum bu guncelleme geldiginden beri bizde acemilestik degisti kk sayfalari skinti yok kuzum :)Hoşbuldum melek kalpli anne ☺❤ Ben acemiyim henüz tam forumu kullanmayı beceremiyorum hatam olursa affola şimdiden
Iyi ediyin annem biriktirip satarson diyor begenen oldu epey.bayildim hepsi birbirinden guzel olyo kuzum demi al valla insanin el emegi olunca pek heweslenyo
Yavrum ekran çekmeyi nasıl yapcam hiç yapmadım ben onu söyle. Kızz suanki sayfanın altına bi innnnnn görecen fırcayı gıı
Muhabbetlerinizi okudukça evlenesim geliyor ah ah..Kuzum bu guncelleme geldiginden beri bizde acemilestik degisti kk sayfalari skinti yok kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?