- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.161
Bende pek alisamadim kuzum ya eski duzen olsa ama renkler sayfalar ayni kalsa..Ben uyumadım henüz ama az sonra uyurum kuzum zaten sinir oldum siteye yavaşladı biara .napıyon balım
Yapıp kaçıyorum hahahha sonra takip edemiyom bana cevap verenleri ahahhaatatliannem gelmis ozman etiketler baslasin
aynen ce e yapip gidiyonYapıp kaçıyorum hahahha sonra takip edemiyom bana cevap verenleri ahahhaa
Ben alıstımda bugün çok yavaşladı ya deli oldum.hardal sarısı yaptım ben sitenin rengini pek tatlı olduBende pek alisamadim kuzum ya eski duzen olsa ama renkler sayfalar ayni kalsa..
Dur bende yapim ahahha niyeyse acaba çalışma mi var kazı çalışmalarıBen alıstımda bugün çok yavaşladı ya deli oldum.hardal sarısı yaptım ben sitenin rengini pek tatlı oldu
aynen ce e yapip gidiyon
Öyleymiş bi bitmedi çalışmaDur bende yapim ahahha niyeyse acaba çalışma mi var kazı çalışmaları
hadi bakalim ama ben birazdan kacar kuzuu ya gozler gidiyeahaynen aynen busefer sizinleyim ahham
Tatlimi tatli aslanimin annesi gelmisss hoşgeldin annem.
ben geldim sen gidiyosun kuzumhadi bakalim ama ben birazdan kacar kuzuu ya gozler gidiyeah
renk nirden degisyoz bal kuşum benim yirim seni minnosumBen alıstımda bugün çok yavaşladı ya deli oldum.hardal sarısı yaptım ben sitenin rengini pek tatlı oldu
Sarjzin yok deme gitmesinnn amaaahadi bakalim ama ben birazdan kacar kuzuu ya gozler gidiyeah
Tatlimi tatli aslanimin annesi gelmisss hoşgeldin annem.
Neler yaptin bakemmÖyleymiş bi bitmedi çalışma
Desemmi demesemmirenk nirden degisyoz bal kuşum benim yirim seni minnosum
hosgeldin cnm. ilk bas yiyo sora püskürtüyo üstü basi yüzü gözü batiyo hepben geldim sen gidiyosun kuzumAklima gelmisken sorayim senin bidik ek gida verince tukuruyor mu
Gelirsiniz diye bi Umut işte bekliyorumCagirirsinda gelmem mi bal lokmam kalp kalbe karsi bakim diye bi girdim bildirim gelmis hemennn uctum geldim Nasilsin ballim
hemde nasil delleniyorum yaaaaaaahosgeldin cnm. ilk bas yiyo sora püskürtüyo üstü basi yüzü gözü batiyo hepaslanda yapiyo dimi
yuzde 20 var az daha durayimda sora giderim ama sen gec geldin benim suçum deillSarjzin yok deme gitmesinnn amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?