Sukur canım tabiki mutluyum bişiler yasayip gormeden hayatida anlayamazsin her halimiza alnimiza yazilanada şükür sende kisa zamanda olur bekleme eger guvem varsa içinde kusku yoksa ciddi yola git derim

Özleyeceksin ben özlüyorum valla en çokta temizlik yaparken ve bugün ne pişirsem diye düşünürken

Sukur canım tabiki mutluyum bişiler yasayip gormeden hayatida anlayamazsin her halimiza alnimiza yazilanada şükür sende kisa zamanda olur bekleme eger guvem varsa içinde kusku yoksa ciddi yola git derim
Evet herşey için bin şükür Aslına bakarsan iyi gidiyor canım ama işte uzağız Doğu görevinde yani uzaktan ilişki yürütmeye çalışıyoruz arada sıkıntılar çıkıyor ama şükür hallolmayan birşey yok. O son zamanlarda gelecekten çok sık konuşmaya başladı sanki birşeyler düşünüyor gibi ama bilmiyorum evlilikten de korkuyorum

tabletledee denedim olmuyor sanırım bende olan bir sorun dosya ekle geliyo ama foto yok kırmızı bişiler yazıyo ingilizce

Mecbur korkunu yen kimse elbebek değil inan evlilik sabir ister saygi sevgi tatli diller acı diller gecinip gidiyoz:))

Mecbur korkunu yen kimse elbebek değil inan evlilik sabir ister saygi sevgi tatli diller acı diller gecinip gidiyoz:))
Maşallah canım tatlısı çok olsun inşallah hepinizin valla onunla bi ömür geçirme fikri beni çok mutlu ediyor ama biraz sinirli bi yapısı var o korkutuyor bir de mesleğinden dolayı herkes bi ön yargılı işte acımasız olurlar filan bilmem ne diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…