- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.261
Sonra telafi ederizbalbocuuu seni ikinizi sabaha kadar dikicem zatinnn
Sukur canım tabiki mutluyum bişiler yasayip gormeden hayatida anlayamazsin her halimiza alnimiza yazilanada şükür sende kisa zamanda olur bekleme eger guvem varsa içinde kusku yoksa ciddi yola git derimİnşallah canım benim. 17 mierken evlenmişsin ama mutluysan ne güzel, insanın mutluluğunu ertelememesi güzel, bir kere yaşıyoruz bu hayatı sonuçta o yüzden layığıyla yaşayıp ne kadar keşke dersek o kadar iyi
Kuserim eccuk olur biter.:))Sonra telafi ederiz
ÖzleyeceksinŞuan hayatımda biri var ama henüz 5 ay filan oldu yani olur mu olmaz mı bilemiyorum açıkçası hayal kurmaya da korkuyorum ne zaman hayal kursam hüsran çünküvalla bazen düşünüyorum bende diyorum kesin bu rahatlığı Özlerim
Ben korkmam kız @ Smynetlik bak ona sormadim direk çağırdim sohbete:))Çağır annem ben korkarım
yrin devam kuzu hadi kacdimbalbocuuu seni ikinizi sabaha kadar dikicem zatinnn
Evet herşey için bin şükürSukur canım tabiki mutluyum bişiler yasayip gormeden hayatida anlayamazsin her halimiza alnimiza yazilanada şükür sende kisa zamanda olur bekleme eger guvem varsa içinde kusku yoksa ciddi yola git derim
Aman dur küsme az görüyoz zaten dayanamayızKuserim eccuk olur biter.:))
Bekarken o dert yoktu ahahamÖzleyeceksinben özlüyorum valla en çokta temizlik yaparken ve bugün ne pişirsem diye düşünürken
Bir an düşündüm de Sanırım evlenmesem daha iyiÖzleyeceksinben özlüyorum valla en çokta temizlik yaparken ve bugün ne pişirsem diye düşünürken
İyi yaptın kuzum. Kız ben evlenince cins oldum böyleBen korkmam kız @ Smynetlik bak ona sormadim direk çağırdim sohbete:))
Mecbur korkunu yen kimse elbebek değil inan evlilik sabir ister saygi sevgi tatli diller acı diller gecinip gidiyoz:))Evet herşey için bin şükürAslına bakarsan iyi gidiyor canım ama işte uzağız Doğu görevinde yani uzaktan ilişki yürütmeye çalışıyoruz arada sıkıntılar çıkıyor ama şükür hallolmayan birşey yok. O son zamanlarda gelecekten çok sık konuşmaya başladı sanki birşeyler düşünüyor gibi ama bilmiyorum evlilikten de korkuyorum
Bendeee dedim ve kaçtımÖzleyeceksinben özlüyorum valla en çokta temizlik yaparken ve bugün ne pişirsem diye düşünürken
Yok annem evlen insanın hayat arkadaşının olması çok güzel bir duyguBir an düşündüm de Sanırım evlenmesem daha iyi
Dimi dün sen küstün bugün benMecbur korkunu yen kimse elbebek değil inan evlilik sabir ister saygi sevgi tatli diller acı diller gecinip gidiyoz:))
Aman dur küsme az görüyoz zaten dayanamayız,ben gittim busefer mucks
Maşallah canım tatlısı çok olsun inşallah hepinizinMecbur korkunu yen kimse elbebek değil inan evlilik sabir ister saygi sevgi tatli diller acı diller gecinip gidiyoz:))
Yaa hayir olsun kuzum anlat bakemDimi dün sen küstün bugün ben
Ne güzelYok annem evlen insanın hayat arkadaşının olması çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?