- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #38.301
8 gibi baliyor yarım saatlik iyi oluyor ya:))İzlemeyeli ne kadar cook oldu onları :)))
Cook fazla yere yazmıyorum canım 4 yer var yazdıgım :))))Allah senu kiz bi ara bende oleydim suan useniyom bu yeni kkda bulmaya:))
Heee o saatte ben yatakta oluyorum8 gibi baliyor yarım saatlik iyi oluyor ya:))
Iyi oluyor ya kafa dagiliyor ama neler yaptin bakim görüşmeyeli.Cook fazla yere yazmıyorum canım 4 yer var yazdıgım :))))
Sürekli girdiğim için benim telefondan üste direk cıkıyor aramadan sayfalara gidiyorum :)))
7 bucuk da kahvalti hazirliyom 8 10 kala adam kalkiyor yiyip 8de çıkıyor bemde son cayimi icerken izliyom:))Heee o saatte ben yatakta oluyorum
Hiç bir değişiklik yok tatlımm hep aynı gidiyor bugün tatlımı yapıcam inşallah :)))Iyi oluyor ya kafa dagiliyor ama neler yaptin bakim görüşmeyeli.
Ooh sabah cay keyfi :)))7 bucuk da kahvalti hazirliyom 8 10 kala adam kalkiyor yiyip 8de çıkıyor bemde son cayimi icerken izliyom:))
Bende özledim kuzum sizleri tel bozuk ondan gelemiyom arada gidiyor oo hadi bol sans kuzum sana :)Hiç bir değişiklik yok tatlımm hep aynı gidiyor bugün tatlımı yapıcam inşallah :)))
Sen nasılsın gelemedin bu ara özlettin kendini
Alistirdik artık bi gun kalkmayim trip atiyor.Ooh sabah cay keyfi :)))
Bizde kahvaltıyı 9 da yapıyoruz ama o saate kalmıyor :))
Anladım canım inşallah düzelir telefonun,Bende özledim kuzum sizleri tel bozuk ondan gelemiyom arada gidiyor oo hadi bol sans kuzum sana :)
Alıstırmamak lazım da işte insan kıyamıyor basta :))Alistirdik artık bi gun kalkmayim trip atiyor.
Ben bu el katilamadim nasip bidakine artik uygun olursa.Anladım canım inşallah düzelir telefonun,
Tesekkur ederim canim :)
Bigun ac gitsin disarda pek yemeği sevmez biliyom yapmadığını da üzülüyom sonra.Alıstırmamak lazım da işte insan kıyamıyor basta :))
Inşallah canım heyecan oluyor :))9Ben bu el katilamadim nasip bidakine artik uygun olursa.
Hiç sorma ya hemde nasıl oluyor:))Inşallah canım heyecan oluyor :))9
O zaman hazırla canım işe gidince dinlenirsinBigun ac gitsin disarda pek yemeği sevmez biliyom yapmadığını da üzülüyom sonra.
Evlendim evleneli ole hastayken bile çok dusmedikce yaparım hep.O zaman hazırla canım işe gidince dinlenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?