- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.201
- 133
- 38
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.481
Hayır sanki eşim izin vermiş gibi ne hayaller kurmussam öyleaynen ama biyandanda calismakta iy cnm bende calismak isterimde bu findikla imkansiz gbi gozukyo
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sanki eşim izin vermiş gibi ne hayaller kurmussam öyleaynen ama biyandanda calismakta iy cnm bende calismak isterimde bu findikla imkansiz gbi gozukyo
![]()
ahaha bu erkekler yokmu birakmazlar anam yerler biziHayır sanki eşim izin vermiş gibi ne hayaller kurmussam öyle![]()
Bak beni etiket et büyük haberi ben duycam kutlama yalcazz..Evet test yapacam gününü bekliyorum![]()
Yok kuzum biraz bozukdu gecti :))sağol cnaım senin nenden moralin bozuk![]()
Hoşgeldin annem nasılsın bal balim. .Kızlar buldum sizinapiyonuz
![]()
Aynı senin hesap bigun huzun bigun mutlu durgun neseli herseye şükür suan sohbete geldim:)Napıyım canm aynı seyler ye iç temizlik yap yat kalk aynı şeyler valla sen naptın görüşmeyeli nasıl gidiyo hayat
Hahaha ne yapayım iyiyim kuzummm ailece oturuyoruz evdee vallaVay hemserim nasılsın ne edersin ya :) şükür aynen yaaa denk gelmedik.
Inşallah olurda annişBak beni etiket et büyük haberi ben duycam kutlama yalcazz..
Yok kuzum biraz bozukdu gecti :))
Hoşgeldin annem nasılsın bal balim. .
Aynı senin hesap bigun huzun bigun mutlu durgun neseli herseye şükür suan sohbete geldim:)
Aynn öyle kuzum hergünümüze bin şükürBak beni etiket et büyük haberi ben duycam kutlama yalcazz..
Yok kuzum biraz bozukdu gecti :))
Hoşgeldin annem nasılsın bal balim. .
Aynı senin hesap bigun huzun bigun mutlu durgun neseli herseye şükür suan sohbete geldim:)
Profil resmindeki bebek göz kırpınca nası korktum kızahaha bu erkekler yokmu birakmazlar anam yerler bizi![]()
Oh allah sohbetinizi bol etsin neguzel bende sohbete geçtim simdi balim.Hahaha ne yapayım iyiyim kuzummm ailece oturuyoruz evdee valla
Insallah canım ya mutlu olurum bende♥Inşallah olurda anniş
Cocuk varmiydi kuzu.Aynn öyle kuzum hergünümüze bin şükür❣
Profil resmindeki bebek göz kırpınca nası korktum kız![]()
Balımmm sağol :) iyi ne güzel vallaOh allah sohbetinizi bol etsin neguzel bende sohbete geçtim simdi balim.
beeeeeeeennn varim beeenn is görürmüHuhu kimsecikler kalmamismi![]()
Ooo görür görür yeterdeeeeeebeeeeeeeennn varim beeenn is görürmü![]()
ne pisircenn bakimOoo görür görür yeterdeeeeee![]()
Dunden ispanak lahana sarma corba var salata yaparim bi kuzum.ne pisircenn bakim
lahana sarmasna bagilirimm benimde kocis mesaide mercimek corbasi vardi dunden bide palamut yapcamDunden ispanak lahana sarma corba var salata yaparim bi kuzum.
Kiz balik olunca corba falan midem kaldirmiyor benim salatayla gidiyor direk:))lahana sarmasna bagilirimm benimde kocis mesaide mercimek corbasi vardi dunden bide palamut yapcam![]()
yirim ben bisicik olmaz once corba icer arkasna ekmek arasi balik soganKiz balik olunca corba falan midem kaldirmiyor benim salatayla gidiyor direk:))