- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.521
Bebis bendeee burdayim
tik tik tik kimse varmi ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tik tik tik kimse varmi ?![]()
napiyon bakim kuzucum iy oldun dimiBebis bendeee burdayim
İyiyimm sen nasılsın fıstıkımmmnasilsin bebekim![]()
napiyon bakim kuzucum iy oldun dimi
iyim şekerim nolsun takilyom ole sen napiyonİyiyimm sen nasılsın fıstıkımmm![]()
olmaz cnm ya o klomenden oldu kesinIyiym canim daha iyiyim arada gudiyom bakiyom yok normale döndü insallah bi daha oyle olmaz
Insaallah oyledir lavaboda gitmeye korktum artikolmaz cnm ya o klomenden oldu kesin
gercekten insan korkuyo benimde hamileligimin son haftasinda 2 3 gun kanamali gecdi cok korkmusdum öyle dogum oldu insan cok korkuyo biseymi oldu diye.Insaallah oyledir lavaboda gitmeye korktum artik![]()
hosgeldin cnmNapıyonuz kızçeler ben geldim neti çektim benimkinin teldenama yinede az durcam
![]()
Hoşbuldum böcüküm burası pek sessizleşmişhosgeldin cnm![]()
aynen kuzu bi ben varimmHoşbuldum böcüküm burası pek sessizleşmiş![]()
Aynn canim birde dusukten sonra cok korkar oldum ayni seyi yasicam diyegercekten insan korkuyo benimde hamileligimin son haftasinda 2 3 gun kanamali gecdi cok korkmusdum öyle dogum oldu insan cok korkuyo biseymi oldu diye.
Sen hep ol böcükümaynen kuzu bi ben varimm![]()
Rabbim bidaha yasatmasin cnm bi doktora gitde.Aynn canim birde dusukten sonra cok korkar oldum ayni seyi yasicam diye
pembikim goofafter dirkenn çözemedimdeKizlarrrrr GoodAfter herkese![]()
Iyi geceler diyecektimde ingilizceyi katlettim sanirimpembikim googafter dirkenn çözemedimde![]()
10 dkdir arstiriyorum "sonra iyi" cikiyor anlami Allah Allah diyorum..Iyi geceler diyecektimde ingilizceyi katlettim sanirim![]()
O da guzel yaklasmişim en azindan :KK7010 dkdir arstiriyorum "sonra iyi" cikiyor anlami Allah Allah diyorum..
sonuna noon eklemen lazimdi herall![]()