- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.081
hayirlisi olsun saglikla kucagina al insallah6 temmuz diyorlar bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirlisi olsun saglikla kucagina al insallah6 temmuz diyorlar bakalım![]()
28 haziran da tam 9 ay oluyor eğer 28inden sonra doğarsa yengeç olucakyine bi ikizler faciasi daha beninmde kizim haziran dogumlu insallah o sakin bi bebek olur![]()
Ohhh ne güzel yabenim kiz zaten deli gibi bagiriyo o ayri konu altim bos neyseki üsttekide arkadasim sorun yok yani![]()
kac yasindaki cocukOhhh ne güzel yabenden çok yanındaki abla şikayetçi yatak odaları dibdibe gidip duvara vuruyormuş sıpa
![]()
Sağlıcakla gelsin paşaAhhaşuan 6 aylığım 3 ay sonra doğum
Benim de ilk fasulyem
![]()
yaza hamilelik bitmiş olur rahat da olursun1,5kac yasindaki cocuk![]()
Aynen canım bakalım inşallah herşey güzel olur Allah olmayanlara da nasip etsin inşallahSağlıcakla gelsin paşayaza hamilelik bitmiş olur rahat da olursun
bu cimcimelerin nezman gelicegi beli olmuyo banada biri 21 biri 28 haziran diyolardi doktorlar 16 haziranda oldu:))28 haziran da tam 9 ay oluyor eğer 28inden sonra doğarsa yengeç olucak![]()
Erkekler genelde sakin oluyoryine bi ikizler faciasi daha beninmde kizim haziran dogumlu insallah o sakin bi bebek olur![]()
bizimde oyle olacagimiz kesin suan kizimda o ısıgı görüyorum
hic sanmiyorum 3 erkek yigenim var hepsi deliErkekler genelde sakin oluyor![]()
Hahahabu cimcimelerin nezman gelicegi beli olmuyo banada biri 21 biri 28 haziran diyolardi doktorlar 16 haziranda oldu:))
Amin canım bende tedavi görüyorum bir umut bekliyorum gün sayacağım zamanların gelmesiniAynen canım bakalım inşallah herşey güzel olur Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah![]()
aynen sabirsiz ama 2 gunde zor geldi biturlu dogamadi neyse seni korkutmayayim simdi cok kolay oldu 2 dkdaHahahasabırsız minnoşlar
canim benimAmin canım bende tedavi görüyorum bir umut bekliyorum gün sayacağım zamanların gelmesini![]()
Gerçekten mihic sanmiyorum 3 erkek yigenim var hepsi deli![]()
Olur olur bende hissettim senin kızda onubizimde oyle olacagimiz kesin suan kizimda o ısıgı görüyorum![]()
cikmaz vala bizimkide oyle cikti cünku deli bisey olur seninkideGerçekten mianam bende eşimde pek yaramazmışız bizden akıllı da çıkmaz ki
![]()
İnşallah bi tanemcanim benimgelicek o gunler ben inaniyorum
![]()
İnan bende kist vardı ve doğum olur olmaz ümitsizlerdi sonra eğer çocuk yapmazsam kansere doğru gider dediler tedavi gördüm evlendim hamile kaldım bikaç ay sonra ve zorla hamile kalmadım lak diye olduAmin canım bende tedavi görüyorum bir umut bekliyorum gün sayacağım zamanların gelmesini![]()