• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnan bende kist vardı ve doğum olur olmaz ümitsizlerdi sonra eğer çocuk yapmazsam kansere doğru gider dediler tedavi gördüm evlendim hamile kaldım bikaç ay sonra ve zorla hamile kalmadım lak diye oldu 😂 3 4 aylıkken de kıstım yok oldu 😍 Bu yüzden çok güzel olucak herşey sende hep böyle düşün ❤ Allah gönlüne göre versin inşallah canımm 😍
İnşallah canım çok şükür hiç ümitsizliğe kapılandım 6 sağlıksız gebelik yaşadım en son dış gebelikten hastanede yattım ama hep iyi tarafından bakıp geçmişi geri bıraktık. Nasipte varsa gelir zaten 🥰

İnşallah canım çok şükür hiç ümitsizliğe kapılandım 6 sağlıksız gebelik yaşadım en son dış gebelikten hastanede yattım ama hep iyi tarafından bakıp geçmişi geri bıraktık. Nasipte varsa gelir zaten 🥰
Yaaa ❤ Allah sana çok güzel günler yaşatıcak ben kalben ve ruhen inanıyorum 😍 Hala umutlu bakıyor olman yılmaman o kadar güzel ki 🙏🏻

Bugünlerde istenmeyen aksilikler çıkar hemen modunu düşürme 😊 anne başka bir gün istemiş olabilir ama erkek arkadaşın aceleci ve baskıcı konuşmuşsa kv alınmış aramamış olabilir erkek arkadaşında mahcup olduğu için sana cevap vermemiştir
Çok haklısınız ama kaybetmekten korkuyorum aksilik çıkmasın diye herşeyi yapıyorum 😔 seviyorum çünkü 🥰

Ben de mahcup olduğu için yazmadığını düşünüyorum ama meraktan da uyuyamıyorum

Çok haklısınız ama kaybetmekten korkuyorum aksilik çıkmasın diye herşeyi yapıyorum 😔 seviyorum çünkü 🥰

Ben de mahcup olduğu için yazmadığını düşünüyorum ama meraktan da uyuyamıyorum
Korkma alnına yazılmışsa olacak. Bak biz eşimle 6 yıl sonunda evlendik arada ne olaylar oldu engel aksilik babamı kaybettim iş yeri açtık zararla kapattık ama en sonunda 2 haftada günü belirleyip 7 ayda evlendik . İnsanın en çok sınandığı zamanlardan geçiyorsunuz sen şimdi dinlen sabah olsun hayrolsun 💕 konuşarak çözülmeyecek bir durum yok

Korkma alnına yazılmışsa olacak. Bak biz eşimle 6 yıl sonunda evlendik arada ne olaylar oldu engel aksilik babamı kaybettim iş yeri açtık zararla kapattık ama en sonunda 2 haftada günü belirleyip 7 ayda evlendik . İnsanın en çok sınandığı zamanlardan geçiyorsunuz sen şimdi dinlen sabah olsun hayrolsun 💕 konuşarak çözülmeyecek bir durum yok
Maşallah 🧿 ben daha 6 ayda sabredemiyorum 😢 gerçekten çok zor bir imtihanmış bu süreçler
Güzel cevaplarınız ve güzel yüreğiniz o kadar iyi geldi ki❤️

Back
X