- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.401
Hemde çok zor ya sürekli laf anlatmaktan yoruldum yanımda ne güzel anlaşıyoruz ediyoruz ama bir anda başka biri oluyor anlamıyorum ki
Bak şu anki mesele ne biliyormusun? Arkadaşımla görüşmek istediğimi söyledim haftaici sinemaya gitmeyi düşünüyoruz gibisinden konuşurken sohbet esnasında birşey demedi dün bende avm den sıkıldım havada çok güzel diyip bir cafe ismi söyledim oraya gideriz canim diye iste başladı neden orası ne oluyor allahallaa bir sürü mesajseninkinin kıskandığı konular ne hagi konuda çekilmez oluyo
Ahahah doğru diyorsun telim halen bozuk idare ediyom ve koydeydik kv falan geldiler 3 gun yogundum:)))T Tatlianne20 kizzzzzz gecenin yarısında biziii etiketliyorsunnnn kayboluyorsun sonraaaa nerdesin yaaa
Bendeee burnumda tutyorsunuz kuzim oylar kullanildimi tatlilarda göremedim.Hoş geldin canım,özledik
Valla yüzünü gören cennetlik yaa :) nasılsınnnAhahah doğru diyorsun telim halen bozuk idare ediyom ve koydeydik kv falan geldiler 3 gun yogundum:)))
Benim kvler geldi koylerdeydik yogundum yani bubarada gelen giden olunca:)) sen naptin bakimgünaydın tatlı kızıçeler hafta sonu naptınız bakayım :) herkesi dinliyorum :) @ME118 T Tatlianne20balbocuuu @Ufukta_bebek @kahvesevmemben
Özledik ama senide.Hep ben uyurken kaynatiyorsunuz
Hic sorma ya bende ozluyom bi sohbeton dibini vuramadik epeydik.Valla yüzünü gören cennetlik yaa :) nasılsınnn
Benim kvler geldi koylerdeydik yogundum yani bubarada gelen giden olunca:)) sen naptin bakim
Bendeee burnumda tutyorsunuz kuzim oylar kullanildimi tatlilarda göremedim.
Aynen yaa gel artık aramızaaaaHic sorma ya bende ozluyom bi sohbeton dibini vuramadik epeydik.
Afiyet olsun balim hic sorma bu aralar yogunum ya gelen giden eksik olmuyor .hoş geldin yoğun kadıııınnbnde napayım ev iş felan aynı.. şimdi nescafe içiyorum
Mama tarifi gelmiş ondan dedim bide anneler kulubu neyyok canım daha tarif paylaşılcak :))
Gelcem insallah telimde sorunlu olduğun dan ama idare edecem gelcem inşallah:)Aynen yaa gel artık aramızaaaa
Mama tarifi gelmiş ondan dedim bide anneler kulubu ney
Nasılsıniz Canimmgaliba
Tamam bekliyoruz bakkkkGelcem insallah telimde sorunlu olduğun dan ama idare edecem gelcem inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?