- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.441
Ben katilanlara cocugu olmayanlara ole yaziyor sandim olanlara baska sey yalnis anladim heral nasil yapılıyor ki bnede yapim:)))yok kuzu bebem yok kii katılayım
Teşekkür ederim. Bende pıhtılaşma çıktı eşim içinde sperm kötü değil ama çokta iyi değil dediler bugün ros ve varikosel bakıldı onlar temiz çıktı. Şimdilik tek sorun eşimin sigarası ve benim pıhtılaşmam gibi görünüyorçok geçmiş olsun,nedeni neydi kayıplarının
Kız tıklamışsın o zaman kazen abi açıklama yapmıştı bu konudayok kuzu bebem yok kii katılayım
Kız tıklamışsın o zaman kazen abi açıklama yapmıştı bu konuda
Ben katilanlara cocugu olmayanlara ole yaziyor sandim olanlara baska sey yalnis anladim heral nasil yapılıyor ki bnede yapim:)))
pıhtılaşma ile ilgili tedbir alınmadı mı ya,genelde kan sulandırıcıyla çözülüyor sorun,sperm de sorun olsa gebelik oluşmaz diye biliyorum,6 kere kürtaj mı oldun sen,yoksa kendin mi düşük yaptınTeşekkür ederim. Bende pıhtılaşma çıktı eşim içinde sperm kötü değil ama çokta iyi değil dediler bugün ros ve varikosel bakıldı onlar temiz çıktı. Şimdilik tek sorun eşimin sigarası ve benim pıhtılaşmam gibi görünüyor
Aynen iyi yapmışsın valla benimde var kazalarım başlasam iyi olacakInsallah darısı sana Kuzum 3 aylar girdo kazalarda var başlayım dedim.
Sen de epeydir yoksun anlaşılanÖzledik ama senide.
Selam güzeller
Naslsn cnmmerhaaba canım
Teşekür ederim anladım kuzum bende katilayim:)Merhaba,
İyi bir şeyler yapmak isterken bazen bilmeden sizleri kırabiliyoruz. Anneler Kulübü konusunda hassasiyetinde de sizlere katılıyoruz. Burada amacımız asla pozitif bir ayrım yapmak değil. İlk cümlemde de yazdığım gibi amacımız iyi bir şeyler yapmaktı. Bu konuda şöyle bir değişikliğe gitme kararı aldık. Çocuğunuz varmı sorusuna
Yok
Var seçeneklerine ek
Var ve Anneler Kulübüne üye olmak istiyorum
gibi 3. bir seçenek ekledik. Bu 3. seçeneği seçenlerde Anneler Kulübü Üyesi etiketi çıkacaktır.
Bu sitenin kuruluş hikayesini belki biliyorsunuzdur. Tüp bebek sürecinde yaşadıklarımı kaleme alırken doğdu bu site yani inanın sizi çok iyi anlıyorum.
Şu anda bu etiketlerin çıkma veya çıkmama inisiyatifi tamamen sizlerde. Dileyen aktif eder dileyen aktif etmez.
Şunu asla unutmayın, yeni sürüme geçerken de yeni uygulamalar eklerken de
"Acaba ne yapsak ta üyelerimizi mutsuz etsek", "güncelleme yapıp işlerini zorlaştıralım, siteyi anlaşılmaz hale getirip üyeleri bıktıralım" gibi bir düşünceye sahip değiliz.
Anlayışınız ve nazik uyarınız için teşekkür ederiz.
Yeni evlimisiniz
Hoşgeldin kuzum ♥Selam güzeller
.inşallah başlarsın bebeğim.Aynen iyi yapmışsın valla benimde var kazalarım başlasam iyi olacak
Aynen ara ara geliyom yoğundum.Sen de epeydir yoksun anlaşılan
Sende hoşgeldin annişHoşgeldin kuzum ♥
.inşallah başlarsın bebeğim.
Aynen ara ara geliyom yoğundum.
Diyette misin kiYa kızlar çok uykum var. Yemek de pişirmem lazım. Kahve keyfi de yaptım ama of gram faydası olmadı acıkıyorum da.
Hayatımda ilk defa öğle yemeği sadece salata ile gecistirdim onun şoku mu acaba
Hosbulduk adelim nasilsin ne yapiyon.Sende hoşgeldin anniş
Yoo öyle gerekti diyelimDiyette misin ki
Bende aciktim dusunuyom ne yemek yapcam sen de niye ole yedin bakim diyettemisin.Ya kızlar çok uykum var. Yemek de pişirmem lazım. Kahve keyfi de yaptım ama of gram faydası olmadı acıkıyorum da.
Hayatımda ilk defa öğle yemeği sadece salata ile gecistirdim onun şoku mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?