- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.701
İyiym prensesler bi yandan ıyun oynarım:)bir hayvanat bahçem var gece 12 de arkadaşlık görevi gelir.Karşılığında hayvan kartları verir bizde hayvanları tamamlayıp bahçeye koyarız falan:)Nasılsın kuzum.
Afiyet olsun balim. ♥
Sen cagirirsinda ben gelmezmiyim pamugumUmudum geldi♥
Çay yapimmi kekin yanınabalbocuuu kek yiycez gel bakimm.
olsun artik saglik olsun 10 tlik cevizin hatrina yiyin bariKalipta yaptim kuzum rulo olmaz ki ,
Bi sekilde yiceZ bakalim midemizin aldigi kadar
Aynen aynenolsun artik saglik olsun 10 tlik cevizin hatrina yiyin bari
bi kavanoz aldim 16 tl tahinCevizle tahine
1 su bardagida tahin var.
Almis gitmis zaten fiyati
Aynen ates pahasi .bi kavanoz aldim 16 tl tahin
Dışı güzel gözüküyor amaGetirdim kuzum yiyebilirsen ye
Ici yapisik dagilmiyorDışı güzel gözüküyor ama
aslinda okadar kotu deilki gayet guzel gorunuyo ustundeki susamlara bayildim sadece ici biraz hamurmu kalmis banami ole geldiGetirdim kuzum yiyebilirsen ye
Evet öle olmuş:)Ici yapisik dagilmiyor
Ici yapisik kuzum.aslinda o
aslinda okadar kotu deilki gayet guzel gorunuyo ustundeki susamlara bayildim sadece ici biraz hamurmu kalmis banami ole geldi
cok guzel olmus aslinda ya okdar emek vermisin ama iste kismeten ötesi yokmus cnm saglik olsunIci yapisik kuzum.
Dagilmiyor butun tek parca
çıflik oyunu gibi bisi galiba iyi oyunlar kuzum.İyiym prensesler bi yandan ıyun oynarım:)bir hayvanat bahçem var gece 12 de arkadaşlık görevi gelir.Karşılığında hayvan kartları verir bizde hayvanları tamamlayıp bahçeye koyarız falan:)
naptin bakim balim neler ediyon.Sen cagirirsinda ben gelmezmiyim pamugum
ay ne iyi olur gizz.Çay yapimmi kekin yanına
Ellerine sağlık kuzum yinede hoş olmus.Getirdim kuzum yiyebilirsen ye
Öyle kuzum oyle .Yemek nasip degilmis np.Napalim saglik olsuncok guzel olmus aslinda ya okdar emek vermisin ama iste kismeten ötesi yokmus cnm saglik olsun
Evet tatlş öle :)Bir burası bir o oyun var zaten iki yeri idare ediyorumçıflik oyunu gibi bisi galiba iyi oyunlar kuzum.
naptin bakim balim neler ediyon.
ay ne iyi olur gizz.
Ellerine sağlık kuzum yinede hoş olmus.
Napim kuzum spor ev yemek felan derken geçiyor günler sen napiyosun kuzuçıflik oyunu gibi bisi galiba iyi oyunlar kuzum.
naptin bakim balim neler ediyon.
ay ne iyi olur gizz.
Ellerine sağlık kuzum yinede hoş olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?