- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.741
MerhabaMerhabaaaa
buradaki çürük elma tam olarak ne oluyorEvet kuzu çürük elmaları ayircan ki sağlamaları kuflendirmesinoy iyi yapmışsın minigi uyutmakla geçmiş olsun dikkat et hava değişimi çarpar
Evet olurda kabartma tozunu unutmazsan tabiicok iymis ya bnde deniycem cok farkli ceviz tahin susam harika bi kek olur
garibim ev toplamaka ugrasiyooEvham Perisi kuzucuk gell
ayy cnm benim ya kiyamam cokda emek vermisin üzüldüm ama belki yarinki daha guzel olurrEvet olurda kabartma tozunu unutmazsan tabii
Oy kıyamam önlemini al kuzuburadaki çürük elma tam olarak ne oluyor
saol balim bigun bahar bigun kis yasiyoruz bide yorgunluktan bünye zayif dusuyor iste
Evet tasinmacayla uğraşıyorum diyodugaribim ev toplamaka ugrasiyoo
olur vala cnm sana zahmet olmasa cok beyendim cunku severim farkli tarifleri bu cok farkli geldi tahin cevizde var susamda alrimTarif yazayim kuzum istersen.
onu anladimda kimler arkadasmi eş dostmu onu merak etimOy kıyamam önlemini al kuzuçürük elmalar kişiliği bozuk insanlar
Karmaonu anladimda kimler arkadasmi eş dostmu onu merak etim
evham perisi benim kkdeki ilk arkim dostum oldu 2 senedirEvet tasinmacayla uğraşıyorum diyodu
ahaha ay super yapmisin en iysi vala 1 2 saglam olsun gerisini at cöpe gitsinKarmavalla bu kış temizliğe insanlardan başladım
Allah bozmasın diyelimevham perisi benim kkdeki ilk arkim dostum oldu 2 senedir
Aynen öyle yapıyorum canım fazlaliklardan yanımda duranlarida goremiyodumahaha ay super yapmisin en iysi vala 1 2 saglam olsun gerisini at cöpe gitsin
iyi yapiyon kuzum zamani gusel geçiyor burda♥Evet tatlş öle :)Bir burası bir o oyun var zaten iki yeri idare ediyorum
annemle konuştum şimdi. HujiEee kizlar
eridimi göbek peki.Napim kuzum spor ev yemek felan derken geçiyor günler sen napiyosun kuzu
Yok yok gitmedim anacukla konuştum.T Tatlianne20 yine 1500 kisi etiket edip kayboldun.
Merhaba.Merhabaaaa
Ilk bende beceremezdim ama şimdi harika oluyor.Kek tarifi ben de istiyorum, artık bıktım kekim gözümün önünde sönüyor sürekli
seninde ross ve cicili hanim dimiAllah bozmasın diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?