- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.761
Valla kuzum 59dum 57 olmuşum ama sıkılasmak önemliiyi yapiyon kuzum zamani gusel geçiyor burda♥
annemle konuştum şimdi. Huji
eridimi göbek peki.
Yok yok gitmedim anacukla konuştum.
Merhaba.
Ilk bende beceremezdim ama şimdi harika oluyor.
iyi yapiyon kuzum zamani gusel geçiyor burda♥
annemle konuştum şimdi. Huji
eridimi göbek peki.
Yok yok gitmedim anacukla konuştum.
Merhaba.
Ilk bende beceremezdim ama şimdi harika oluyor.
Yok canım yanlış görmüşsün sen sanal ortamda herkesle samimiyim benseninde ross ve cicili hanim dimibazen goruyorum az kiskanmiyorum degill hani
benim cok yok ya gorusdugum esim pek istemiyor bekarliktan arkadaslarimla goruseyim 2 3 tane anca vardir eskilerdenAynen öyle yapıyorum canım fazlaliklardan yanımda duranlarida goremiyodum
Ben orta okul arkadaşlarımla dahi görüşüyorum ya ama sadelik iyidir yinedebenim cok yok ya gorusdugum esim pek istemiyor bekarliktan arkadaslarimla goruseyim 2 3 tane anca vardir eskilerden
takiliyorum cnm oyle tabi burda insan samimi :))Yok canım yanlış görmüşsün sen sanal ortamda herkesle samimiyim ben
Aynen öyle tatlımtakiliyorum cnm oyle tabi burda insan samimi :))
az olsun öz olsun iste. kac senelik evlisin cnmBen orta okul arkadaşlarımla dahi görüşüyorum ya ama sadelik iyidir yinede
6. Olduk kuzu senaz olsun öz olsun iste. kac senelik evlisin cnm
bnde 52 bucuk. tabi boyda önemli 1.58Valla kuzum 59dum 57 olmuşum ama sıkılasmak önemli
5.ye girdik yas kacdii:)) soru yagmuru6. Olduk kuzu sen
Hadi ya sporda olctugumde 1.66 çıktımbnde 52 bucuk. tabi boyda önemli 1.58
Bende su göbek icin caliscam spora evde.Valla kuzum 59dum 57 olmuşum ama sıkılasmak önemli
nasil yapiyon kuzum sen.Fırından çıkardığımda çok güzel, ama sonradan sönüyor. Sebebi ne ola ki
benimde bitane var oda gurbette zaten cocukluk. Baska burdam baska yok.benim cok yok ya gorusdugum esim pek istemiyor bekarliktan arkadaslarimla goruseyim 2 3 tane anca vardir eskilerden
bendensin benimde 158 kiz.bnde 52 bucuk. tabi boyda önemli 1.58
Hadi ya sporda olctugumde 1.66 çıktım
Hadi sana iyi çalışmalar kuzum öptüm hayırlı geceler kuzm.Haydi kuzular ben kaçar iyi geceler size yarın ise gitmesi gereken bir koca pilates topunda tepinen bir ben olcak
gel sarilak ozmanBende su göbek icin caliscam spora evde.
nasil yapiyon kuzum sen.
benimde bitane var oda gurbette zaten cocukluk. Baska burdam baska yok.
bendensin benimde 158 kiz.
Yok kuzu manken değilim çocuk tedavisinden kalan ve gitmek bilmeyen göbeğim varmalesef.. ozman sen mankensin daha ne ugrasyon zayiflamaklaaa
iy geceler cnm kolay gelsin simdiden manken hatun seniiHaydi kuzular ben kaçar iyi geceler size yarın ise gitmesi gereken bir koca pilates topunda tepinen bir ben olcak
himm tedavimi gordun cnm. neyse konsuruz sora git uyu dinlen tatli ruyalar kuzumYok kuzu manken değilim çocuk tedavisinden kalan ve gitmek bilmeyen göbeğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?