- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.901
Neden kadin sesi geliyor, çalıştığı yerdeki kadınlar mi?Diyene bak![]()
Ay çok şükür bizde öyle sorunlar yok hepsi erkek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kadin sesi geliyor, çalıştığı yerdeki kadınlar mi?Diyene bak![]()
Olsun kıskançlık aşkın tadı tuzuKız ben onun yapmasından şikayetçiyimm![]()
Üniversitede çalışıyo bayanlarda varNeden kadin sesi geliyor, çalıştığı yerdeki kadınlar mi?
Ay çok şükür bizde öyle sorunlar yok hepsi erkekben çok kıskanırım
![]()
Ama iyide kıskanıyorum diyor hâlâ tamam abartıyorum düzeltebilirim demiyor paranoya yapıyor. Konuşurken laf arasında yine ben erkek arkadaşlarımla yada kuzenlerimle tanıştırmıyorum seni istemem diyor ne alâka konuyla yani ay ne bilim ya nasıl aşacam bilmiyorum keske beynimi açıp bakabilse düşüncelerime hic yormadan yorulmadan anlasa meseleyiOlsun Canım konuşursunuz yinebana sorarsan bu iyiye bi gelişme.
![]()
Üniversitede çalışıyo bayanlarda var![]()
Yani elbette öyle bir durum olursa kıskanırım ama o benim sınırlarımı bildiğinden aksi bir şey yapmamaya gayret ediyor bende çok irdelemiyorum güvenmek gerek hani hep düşünürsem acaba böylemi şöylemi diye hiç çıkamam ki içinden hep huzursuz olurum en iyisi düşünmüyorumOlsun kıskançlık aşkın tadı tuzusen kiskanmiyon mu
![]()
Bir kıskanıyorum diyenden kork bir de kıskanmıyorum diyendenOlsun kıskançlık aşkın tadı tuzusen kiskanmiyon mu
![]()
Kızz susss sendeee iş çıkarma hahahaBence sen git tanış iş arkadaşlarıyla, hem de kendini göstermiş olursun. Ben hemen bir operasyon düzenlerdim![]()
Eski yerine gittim. Buraya yeni geldi diyecem eşime de diyom durur muyumBence sen git tanış iş arkadaşlarıyla, hem de kendini göstermiş olursun. Ben hemen bir operasyon düzenlerdim![]()
Hahahah eee geriye kim kaldıBir kıskanıyorum diyenden kork bir de kıskanmıyorum diyenden![]()
Orda haklsın benim eşim nisanliyken aşırı derece kıskançti neler çektimYani elbette öyle bir durum olursa kıskanırım ama o benim sınırlarımı bildiğinden aksi bir şey yapmamaya gayret ediyor bende çok irdelemiyorum güvenmek gerek hani hep düşünürsem acaba böylemi şöylemi diye hiç çıkamam ki içinden hep huzursuz olurum en iyisi düşünmüyorum
Eski yerine gittim. Buraya yeni geldi diyecem eşime de diyom durur muyumdiyom sana süpriz yapacam hazırlıklı ol
![]()
DemiBir kıskanıyorum diyenden kork bir de kıskanmıyorum diyenden![]()
Yapacam bunu. Hiç düşünmedim vallaMasası varsa bi çerçeveye ikinizin resmini köy çok güzel olur hem de hayırlı olsun hediyesi olur![]()
Hahahah eee geriye kim kaldı![]()
Şimdi düzeldimi bariOrda haklsın benim eşim nisanliyken aşırı derece kıskançti neler çektim![]()
Ben yerine göre diyenlerdenim vallakıskanmıyorum diyenler genelde çok kıskanç oluyor
ben eşimle tanışıyorum dedim ki hiç kıskanmam zaten kova burcuyum
Allah'tan kıskanmıyorum 1
![]()
Yapacam bunu. Hiç düşünmedim valla![]()
Eh o zamanlara göre azıcık düzeldi gibi ama yinede varŞimdi düzeldimi bari
Sen baya aşmışsın canimişteyken falan bakar çok güzel olur. Emin ol iş arkadaşları da bakar
ay Allahım ben ne olacam bu kıskançlıkla
kayinbabami kıskandım geçenlerde mobilyaci kadindan kaynanama anlatiyorum kaynanam gülüyor
![]()