• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kadin sesi geliyor, çalıştığı yerdeki kadınlar mi?

Ay çok şükür bizde öyle sorunlar yok hepsi erkek 😂 ben çok kıskanırım 🙈
Üniversitede çalışıyo bayanlarda var ;)

Olsun Canım konuşursunuz yine 😁 bana sorarsan bu iyiye bi gelişme. 🌺
Ama iyide kıskanıyorum diyor hâlâ tamam abartıyorum düzeltebilirim demiyor paranoya yapıyor. Konuşurken laf arasında yine ben erkek arkadaşlarımla yada kuzenlerimle tanıştırmıyorum seni istemem diyor ne alâka konuyla yani ay ne bilim ya nasıl aşacam bilmiyorum keske beynimi açıp bakabilse düşüncelerime hic yormadan yorulmadan anlasa meseleyi

Olsun kıskançlık aşkın tadı tuzu 😎 sen kiskanmiyon mu🤔
Yani elbette öyle bir durum olursa kıskanırım ama o benim sınırlarımı bildiğinden aksi bir şey yapmamaya gayret ediyor bende çok irdelemiyorum güvenmek gerek hani hep düşünürsem acaba böylemi şöylemi diye hiç çıkamam ki içinden hep huzursuz olurum en iyisi düşünmüyorum

Bence sen git tanış iş arkadaşlarıyla, hem de kendini göstermiş olursun. Ben hemen bir operasyon düzenlerdim 😂
Eski yerine gittim. Buraya yeni geldi diyecem eşime de diyom durur muyum ;) diyom sana süpriz yapacam hazırlıklı ol 😁😂

Yani elbette öyle bir durum olursa kıskanırım ama o benim sınırlarımı bildiğinden aksi bir şey yapmamaya gayret ediyor bende çok irdelemiyorum güvenmek gerek hani hep düşünürsem acaba böylemi şöylemi diye hiç çıkamam ki içinden hep huzursuz olurum en iyisi düşünmüyorum
Orda haklsın benim eşim nisanliyken aşırı derece kıskançti neler çektim 😂

Eski yerine gittim. Buraya yeni geldi diyecem eşime de diyom durur muyum :KK66: diyom sana süpriz yapacam hazırlıklı ol 😁😂

Masası varsa bi çerçeveye ikinizin resmini köy çok güzel olur hem de hayırlı olsun hediyesi olur 😁

Yapacam bunu. Hiç düşünmedim valla 😂👏💋
😘😘 işteyken falan bakar çok güzel olur. Emin ol iş arkadaşları da bakar 😁 ay Allahım ben ne olacam bu kıskançlıkla 😂😂 kayinbabami kıskandım geçenlerde mobilyaci kadindan kaynanama anlatiyorum kaynanam gülüyor 😂

😘😘 işteyken falan bakar çok güzel olur. Emin ol iş arkadaşları da bakar 😁 ay Allahım ben ne olacam bu kıskançlıkla 😂😂 kayinbabami kıskandım geçenlerde mobilyaci kadindan kaynanama anlatiyorum kaynanam gülüyor 😂
Sen baya aşmışsın canim 😂😂😂

Back
X