• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bir arkadaşım var her sabah erkenden uyanıp saçını yıkıyor fon çekiyor makyaj yapıyor giyiniyor 1 saat erken kalkıyormuş 😂 ben de derse anca yetisiyorum😂 başörtüyü kafama zor geçiriyorum 😂😂
Ben bir kadın gördüm kadın en az 45 yaşındaydı o zaman ben 19 kürtaj oldum hastanede yanımdaki yatakta sancı çekiyordu her ziyaretçisi geldiğinde nst yi çıkarıp lavoba da makyaj tazeleyip saçını yapıp gelenlerin yanına çıkıyordu bende diz izi olmuş pijamayla püskül saçak geziyordum rezalet :olamaz::KK70: şuan ben 25 yaşında hala aynı üsengeclikteyim kadın nasıl Allah bilir 😅 çok imreniyorum bakımlı hatunlar 😍😊

Ben bir kadın gördüm kadın en az 45 yaşındaydı o zaman ben 19 kürtaj oldum hastanede yanımdaki yatakta sancı çekiyordu her ziyaretçisi geldiğinde nst yi çıkarıp lavoba da makyaj tazeleyip saçını yapıp gelenlerin yanına çıkıyordu bende diz izi olmuş pijamayla püskül saçak geziyordum rezalet :olamaz::KK70: şuan ben 25 yaşında hala aynı üsengeclikteyim kadın nasıl Allah bilir 😅 çok imreniyorum bakımlı hatunlar 😍😊

Bende çok imreniyorum ama sonra bi üşengeçlik geliyor yapamıyorum 😂😂😂

benim halam 60 65 yasinda vardir gozu kalemsiz dudagi boyasiz cikmaz asla😂😂

Bir unutulmuşluk hissi kapladı bian ama simdi geçti :KK66:.iyiyim canım kızı uyutmaya calışırım uyumadı bir türlü sen nasılsın napıyo su n :KK15:
Yok yok öyle hisse kapilma. Bende iyim eşim uyudu tek kaldim uyuyamdm bi türlü. Bebiş nie uyumadı

Back
X