- 29 Nisan 2015
- 31.490
- 105.775
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.021
Ederim canısı sende dikkat etçok geçmiş olsun minik kuş sen bize sağlam lazımsın kendine dikkat et![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim canısı sende dikkat etçok geçmiş olsun minik kuş sen bize sağlam lazımsın kendine dikkat et![]()
Heeeey![]()
5 ı kendinden düştü o zamana kadar pıhtılaşma testi yapılmamıştı sadece aspirin yetmiyormuş bana hemen iğne başlamak gerekiyor sonuncusunda zamanında ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş nasipte yokmuşpıhtılaşma ile ilgili tedbir alınmadı mı ya,genelde kan sulandırıcıyla çözülüyor sorun,sperm de sorun olsa gebelik oluşmaz diye biliyorum,6 kere kürtaj mı oldun sen,yoksa kendin mi düşük yaptın
5 mi geçmiş olsun kuzum ,Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez vakitte5 ı kendinden düştü o zamana kadar pıhtılaşma testi yapılmamıştı sadece aspirin yetmiyormuş bana hemen iğne başlamak gerekiyor sonuncusunda zamanında ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş nasipte yokmuş![]()

5 ı kendinden düştü o zamana kadar pıhtılaşma testi yapılmamıştı sadece aspirin yetmiyormuş bana hemen iğne başlamak gerekiyor sonuncusunda zamanında ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş nasipte yokmuş![]()
5 mi geçmiş olsun kuzum ,Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez vakitte![]()
Nasılsın canım neredensin
Nasılsın canım neredensin![]()
İyiyim diriliş ertuğrula bakıyorumMarkete gittim. Yemegim yoktu yemek yaptım biraz ders çalıştım. Bir baktım gün bitmişsen ne yaptın nasılsın
![]()
Amin kuzum5 mi geçmiş olsun kuzum ,Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez vakitte![]()

As canım hoşgeldinSelam hatunlar![]()
Amin canım çok şükür kürtaj olmadım ameliyat olmadım Rabbim sevdiği kulunu sınarmışGeçmiş olsun. Rabbim rahmet eylesin. Cennette sizi bekleyen 6 meleginiz var insallah ❤ hayatta hepimizin bir sınavı olduğu gibi sizin de bir sınavınız var.çok şükür tedavisi var Rabbim dermansız dert vermesin
Hosbuldum tatlım nasılsın napiyonAs canım hoşgeldin![]()
Çok geçmiş olsun konuya yeni dahil oldum;(Amin canım çok şükür kürtaj olmadım ameliyat olmadım Rabbim sevdiği kulunu sınarmış
İyi yim kuzum dirilişe bakıyorum sen napıyon bakimmHosbuldum tatlım nasılsın napiyon![]()
Sağol canım 22 aylık bir serüven daha bizimki ama ardarda yaşadık işte :/Çok geçmiş olsun konuya yeni dahil oldum;(
Bende survivor bakıyorum öyle buraya bakim dedim canımİyi yim kuzum dirilişe bakıyorum sen napıyon bakimm![]()