• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pıhtılaşma ile ilgili tedbir alınmadı mı ya,genelde kan sulandırıcıyla çözülüyor sorun,sperm de sorun olsa gebelik oluşmaz diye biliyorum,6 kere kürtaj mı oldun sen,yoksa kendin mi düşük yaptın
5 ı kendinden düştü o zamana kadar pıhtılaşma testi yapılmamıştı sadece aspirin yetmiyormuş bana hemen iğne başlamak gerekiyor sonuncusunda zamanında ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş nasipte yokmuş 😑

5 ı kendinden düştü o zamana kadar pıhtılaşma testi yapılmamıştı sadece aspirin yetmiyormuş bana hemen iğne başlamak gerekiyor sonuncusunda zamanında ilaç kullandım ama o da dış gebelikmiş nasipte yokmuş 😑
5 mi geçmiş olsun kuzum ,Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez vakitte :dua:

Geçmiş olsun. Rabbim rahmet eylesin. Cennette sizi bekleyen 6 meleginiz var insallah ❤ hayatta hepimizin bir sınavı olduğu gibi sizin de bir sınavınız var. 🌺 çok şükür tedavisi var Rabbim dermansız dert vermesin

Markete gittim. Yemegim yoktu yemek yaptım biraz ders çalıştım. Bir baktım gün bitmiş 😅 sen ne yaptın nasılsın 😊
İyiyim diriliş ertuğrula bakıyorum :KK66:. Ögrencimisin ne okuyorsun.vee ne yemek yaptın kız iyiyse gelim acıktım :KK66:

Geçmiş olsun. Rabbim rahmet eylesin. Cennette sizi bekleyen 6 meleginiz var insallah ❤ hayatta hepimizin bir sınavı olduğu gibi sizin de bir sınavınız var. 🌺 çok şükür tedavisi var Rabbim dermansız dert vermesin
Amin canım çok şükür kürtaj olmadım ameliyat olmadım Rabbim sevdiği kulunu sınarmış

Back
X