• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyiyim diriliş ertuğrula bakıyorum :KK66:. Ögrencimisin ne okuyorsun.vee ne yemek yaptın kız iyiyse gelim acıktım :KK66:

Gel gel 2 günlük yaptım 😂 her gün yapmaya üşeniyorum 😂 patatesli tavuk yaptım fırında, pilav, yoğurt, turşu 😁 evet üniversite okuyorum 😊 devam zorunluluğum yok evde çalışıyorum arada notları almaya okula gidiyorum.

Sağol canım 22 aylık bir serüven daha bizimki ama ardarda yaşadık işte :/
Üzücü bi durum rabbim bida yasatmasin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Gel gel 2 günlük yaptım 😂 her gün yapmaya üşeniyorum 😂 patatesli tavuk yaptım fırında, pilav, yoğurt, turşu 😁 evet üniversite okuyorum 😊 devam zorunluluğum yok evde çalışıyorum arada notları almaya okula gidiyorum.
Menüde iyiymiş geliyorum ben;). Allah zihin açıklığı versin ;)

Menüde iyiymiş geliyorum ben;). Allah zihin açıklığı versin ;)
Ne güzel olur gelsen, yeni taşındım ben de 1 sene oldu. Komşularla tanışamadım. Beraber sana gelmeyi düşünüyoruz dediler ama kimse gelmedi 😥 okuldan da arkadaşlarım vardı ama kızlı erkekli arkadaş grubuydu. Eşim izin vermiyor. Mesafeli duruyorum. Arada kızları çağırıyorum ama onlar da biraz uzak duruyor 🙄

Ne güzel olur gelsen, yeni taşındım ben de 1 sene oldu. Komşularla tanışamadım. Beraber sana gelmeyi düşünüyoruz dediler ama kimse gelmedi 😥 okuldan da arkadaşlarım vardı ama kızlı erkekli arkadaş grubuydu. Eşim izin vermiyor. Mesafeli duruyorum. Arada kızları çağırıyorum ama onlar da biraz uzak duruyor 🙄
O gelecez diyip gelmeyenlere ayar oluyorum bide her gördüğünde demezler illallah😁😎😂

Oyuncak eşeginde zıplıyor ,zıplama diyorum dinlediği yok, alttaki komşu az ses olduğunda başlıyor tak tak vurmaya ,
Oo nolmus çocuk yani anlayış yani minigin eglencesini engellemsin 🤗🤩😘

Oyuncak eşeginde zıplıyor ,zıplama diyorum dinlediği yok, alttaki komşu az ses olduğunda başlıyor tak tak vurmaya ,
Kocaman insanlar minicik çocuklara tahammül edemiyor. Nereye gidiyoruz böyle. Üzülüyorum gerçekten. Benim duvar komşumun 3 yaşında ikizleri var kıyametler kopuyor 😂😂 oyuncakları paylaşamıyorlar veya biri uyanınca oburu de ağlıyor ama ben normal diyorum ses etmiyorum alt komşuları sağolsun 2 güne bir yukarı çıkıyor 🙄

Kız sen evlimiydin;) ben de üni okuyordum evliyken ama kızıma hamileyken düşük riskim vardı dondurmak zorunda kaldım sınavlara gidemediğim için .Amaaan ben gelirim boşver iki çekiştiririz geleni gideni, hangi şehirdesin canım keşke burda olsaydın konyada

Kız sen evlimiydin;) ben de üni okuyordum evliyken ama kızıma hamileyken düşük riskim vardı dondurmak zorunda kaldım sınavlara gidemediğim için .Amaaan ben gelirim boşver iki çekiştiririz geleni gideni, hangi şehirdesin canım keşke burda olsaydın konyada
Konyadayim 🤣

Back
X