- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.261
İyiyim kuzum uyandım bu hafta sadece 300 gr gidince canım sıkıldı kalktım yatakta su içiyorumİyiyim canımYatak da kk keyfi yapıyorum sen nasılsın
Günaydın kuzum haftasonu herkes erkenci
Kızlar günaydın.mUtlu hafta sonları ❤❤❤
Balım bende bir yiğen var kendim doğursam bu kadar bakmazdımkız nerelerdesin sen bayadır yoksun
Arada olur öyle canım önünüzdeki hafta fazla verirsinİyiyim kuzum uyandım bu hafta sadece 300 gr gidince canım sıkıldı kalktım yatakta su içiyorum
sağol canım sanada kolay gelsin :)
Sağol canım kızımla kalktık balkonda çok güzel güneş var başbaşayız kahvaltı yaptık
Balım bende bir yiğen var kendim doğursam bu kadar bakmazdımNe yapıyorsun nasılsın kuzum
Bu hafta çok düzensiz geçti zaten kuzum vereyim ya bebiş düşünüyorumArada olur öyle canım önünüzdeki hafta fazla verirsin
Afiyet olsun kuzum bal böcüğü nasılSağol canım kızımla kalktık balkonda çok güzel güneş var başbaşayız kahvaltı yaptık
İyileşti kuzum ya sağolasın ama ara ara çıkıyor alerji iğneleri verdiler 13 aylıkken iki yaşında falan vurulacakmışeb son hastamıydı :) iyileşmedimi :))
Kız yeni günaydın oluyor banaGünaydın balım
Aynen canım biraz uyutayım Çıkıcaz dışarıyaValla hava çok güzel çıkıp gezmelik tam
Maşalah duruyor mu bebişKız yeni günaydın oluyor bana,kız sabahın köründe uyandı o oyuncaklarıyla oynarken uzandıydım biraz uyuya kalmışım yeni uyanıyorum
İnşallah canın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim,,, benim kız da cadılık yapıp duruyorBu hafta çok düzensiz geçti zaten kuzum vereyim ya bebiş düşünüyorumbu kiloyla hamile kalırsam doğuma yuvarlanıp giderim
Afiyet olsun kuzum bal böcüğü nasıl
İyileşti kuzum ya sağolasın ama ara ara çıkıyor alerji iğneleri verdiler 13 aylıkken iki yaşında falan vurulacakmış
Valla oyuncaklarıyla oynamış normalde gelir üzerime otururdu kaldırırdı anne kalk diye,uyandığımda bir bakardım oyuncaklarının hepsi üzerimde falan olurdu busefer yavrum oynamış durmuşMaşalah duruyor mu bebiş
İyi olmuş senin için de dinlenmişsindirValla oyuncaklarıyla oynamış normalde gelir üzerime otururdu kaldırırdı anne kalk diye,uyandığımda bir bakardım oyuncaklarının hepsi üzerimde falan olurdu busefer yavrum oynamış durmuş
Dün geç uyumuştum ondan uyuyakaldım sanırım. Valla hala uykunun sersemliği var ,sen napıyon bakım canımİyi olmuş senin için de dinlenmişsindir
En güzelini yapmışsın canım :) annem ablama diyor çocuk uyudu mu ya yemek ye yada uyuKız yeni günaydın oluyor bana,kız sabahın köründe uyandı o oyuncaklarıyla oynarken uzandıydım biraz uyuya kalmışım yeni uyanıyorum
İnşallah kuzum. Ya yerim ben onuİnşallah canın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim,,, benim kız da cadılık yapıp duruyor
Önceden banada annem öyle diyordu simdi 3 yaşına gircek ilgilen kızımla diyorEn güzelini yapmışsın canım :) annem ablama diyor çocuk uyudu mu ya yemek ye yada uyu
İnşallah kuzum. Ya yerim ben onu
yerim ya cinsi neevettt :) sevgi küpü hiç yabancılık çekmez herkesi sever benim yumağımm :)
İyiyim canım neyseki benim kız bugün güzel uyudu uykumuzu aldık şimdi minnoş uyuyor bende kahve yaptım kendime keyif yapıyorum birazdan büyük kız gelir kurstan ona yemek hazırlarım küçük cadı da uyanmazsa biraz temizlik yapıcamDün geç uyumuştum ondan uyuyakaldım sanırım. Valla hala uykunun sersemliği var ,sen napıyon bakım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?