Konuda açıklama yok sadece mesaja kapanmış biraz baktım profiline kız bal dilli birşey de dememiş
Bencede şimdi baktım birebir yorumlaşınca erkekle oyuzdenmi banladılar acaba karşıdaki sonuçta erkekya .aman kafam karıştı gelişinde ondan öğrenelim su nedenden dolayı banlandın demişlerdir umarım.

İnşallah merak ettim doğrusu
Az önce 13 yaşında bir kız çocuğuna taciz haberi okudum bende yazamadım birşey banlanırım diye sakin olamıyorum ya böyle şeyler görünce

İnşallah merak ettim doğrusu
Az önce 13 yaşında bir kız çocuğuna taciz haberi okudum bende yazamadım birşey banlanırım diye sakin olamıyorum ya böyle şeyler görünce
Hadiyaaa görmedim Allahım kopacaksa kopsun kıyamet daha fazla kötülük olmasın

Hadiyaaa görmedim Allahım kopacaksa kopsun kıyamet daha fazla kötülük olmasın
Bu soysuzların soyu tükenmeyecek ya artık biryere gitmeye birileriyle arkadaşlık kurmaya çekiniyoruz eve gelenler belli kimseyle o kadar samimi olmuyoruz kapısını kitlemeyen insanların çocuklarıyız nasıl böyle olduk

Valla kuzu ortam çok bozukya bi kızım var ilerisinden korkuyorum Rabbim kötülere pisliklere fırsat vermesin aslında kızıda oğlu da pek farklı değil artık

Valla kuzu ortam çok bozukya bi kızım var ilerisinden korkuyorum Rabbim kötülere pisliklere fırsat vermesin aslında kızıda oğlu da pek farklı değil artık
Ah bitanem bunların gözü dönmüş sokaktaki gariban hayvanlara bile neler yapıyorlar zaten şu haberlerde bir tane doğru düzgün haber yok içim çıkıyor izleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…