- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.641
Olur derimsöyle o üniversiteye iyi bakamamışlar yumudik fareciğe![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur derimsöyle o üniversiteye iyi bakamamışlar yumudik fareciğe![]()
Tez zamanda yiyoz yapayım daee helvasını ne zaman yeriz![]()
Evet canım iyi değildim ya topiğe girmedim arada bakınıp çıkıyordum döndüm inşallah. Nasılsın kuzumm ❤@kahvesevmemben gözükmüyosun cnm
Önemli birseyin yoktur inşallah canım gecmis olsun,Evet canım iyi değildim ya topiğe girmedim arada bakınıp çıkıyordum döndüm inşallah. Nasılsın kuzumm ❤
Gözlerim ağrıyordu çok bakmak istemedim telefona sürekli dinlendirme ihtiyacı duyuyordum canım ama daha çok manevi olarak iyi hissetmememden bahsettim toparlarım inşallahÖnemli birseyin yoktur inşallah canım gecmis olsun,
Anladım canım toparlarsın inşallah ❤Gözlerim ağrıyordu çok bakmak istemedim telefona sürekli dinlendirme ihtiyacı duyuyordum canım ama daha çok manevi olarak iyi hissetmememden bahsettim toparlarım inşallahsen nasılsın ne yapıyorsun canım
neden kuzum noldu nasilsin simdi.Evet canım iyi değildim ya topiğe girmedim arada bakınıp çıkıyordum döndüm inşallah. Nasılsın kuzumm ❤
ne isinde calisiyordun cnm.Burdayım hayatım müşteriler geldi yazamadım :) senin tatlış minnak napıyor annesini üzüyormu![]()
İnşallah❤ iyi canım ne güzel :)Anladım canım toparlarsın inşallah ❤
Bende iyiyim canım takımla, yemek topiği ile vakit geciyor canım
uçak bileti satıyorum canım :)ne isinde calisiyordun cnm.
minnak yeni uyudu bnde ortaligi topluyup yemek yapacagim tabi uyanmasa
Anlatırım bebeğim çok saçma şeyler geldi başımaneden kuzum noldu nasilsin simdi.
ben ayni biraktigin gbi![]()
himm oylemi bnde 2 3 aya belki memlekete gidicem ucakla erken alinca dahami uygun oluyor cnmuçak bileti satıyorum canım :)
inşallah uyanmaza yaparsın yemeciklerini:)
sonuc olarak ayrildinizmi yoksa devammiAnlatırım bebeğim çok saçma şeyler geldi başıma![]()
Yok yok ayrılmadık çok şükürsonuc olarak ayrildinizmi yoksa devammi
tm cnm anlatrsin ben gideyin is yapayim kiz uyumusken konsuruz soraYok yok ayrılmadık çok şükür
Anlatırım bebeğim çok saçma şeyler geldi başıma![]()
evet canım birde bebişin 2 yaşını doldurmadıysa 40 50 tl tutuyor neresi direkt varmı söyleyimhimm oylemi bnde 2 3 aya belki memlekete gidicem ucakla erken alinca dahami uygun oluyor cnm