• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda öyle diyor da yok ben kimseyle muhattap değilim ki canım kimseyle alıp veremediğim hicbir sey yok. Öyle iste bakalım ben diyorum belki çocuktur dalga geçmiştir ne bilim uğraşma diyorum ama yok dinlemiyor bende merak ediyorum kim olduğunu ama bir yandanda korkuyorum bulursa kötü olur diye

valla bulursa sonuçlarına katlansın yapan çünkü mantıklı bir iş değil bunun yaptığı :olamaz: bugün sana laf atan yarın bir gün çevrendekilerede yazar kahvesevmemeben şunu yaparken gördük diye

Kız valla toparlamıştık iyiydik bu cıktı tekrar gerildik bak iste diyor sana diyorum giyimine dikkat et iste fazla çıkma onada bahane oldu gıcık gıcık konuşuyor 😏😊
ayy bi suss deseydin ya ayni benim esim diyoki sen anne oldun artik ona gore giyon ya bi git goryoruz annelerin giyimini dedim Allahimya deli edyor beni😠😂

valla bulursa sonuçlarına katlansın yapan çünkü mantıklı bir iş değil bunun yaptığı :olamaz: bugün sana laf atan yarın bir gün çevrendekilerede yazar kahvesevmemeben şunu yaparken gördük diye
Ay Allah korusun ya valla nerden çıktı bu bilmiyorum ki kim böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyor bizi tanıyan biri orası belli de bakalım canım tekrarlanmaz inşallah. Sen ne yapiyorsun nasıl gidiyor

Ay Allah korusun ya valla nerden çıktı bu bilmiyorum ki kim böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyor bizi tanıyan biri orası belli de bakalım canım tekrarlanmaz inşallah. Sen ne yapiyorsun nasıl gidiyor

inşallah canım..
bende napayım evime işime evime :D

Barismaniza sevindim. Daha dikkatlidir inşallah. Ama Adam zaten kıskançtı iyice tuz biber olmuş son olay 😣 sen hep sakinleştirici yaklaş. Geçmiş olsun 💕
Aynen öyle oldu valla söylediklerini doğrular gibi oldu bu olay ben haklıyım iste aklım kalıyor diyor şimdide. Öyle yapmaya çalışıyorum canım benim çok teşekkür ederim ❤💋 sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor iyi misin bakalım?

Aynen öyle oldu valla söylediklerini doğrular gibi oldu bu olay ben haklıyım iste aklım kalıyor diyor şimdide. Öyle yapmaya çalışıyorum canım benim çok teşekkür ederim ❤💋 sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor iyi misin bakalım?
Kulağa çok psikopatça gelebilir ama istediğini yaptırmak için kötü sözleri kendi yazmış olabilir mi

Kulağa çok psikopatça gelebilir ama istediğini yaptırmak için kötü sözleri kendi yazmış olabilir mi
Yok canım yapmadığına eminim dükkâna polisleri toplamıştı dün tanıdık kaç tane bana anlık resim attı moralide çok kötü yani bide öyle şeyler yazıyor ki hiç sanmam onun yapacağını hepsinin çıktısını aldı iste savcılığa götürmek için polisler boşuna uğraşma demişler ip bulamaz instagramdan diye kaldı ki kendi hesabına zor giriyor farklı farklı hesaplardan yazılıyor mesajlar

Mesaj tekrari

Back
X