- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.821
oyuzden isim pek kullanmiyom tanisinca nede olsa unutyo insan cok gizli ismimBen deee
kac yasindaBulduğumuzu da beğenmiyor ki
Konya güzel şehirleri de kısmet olmadı görmek imkanım olursa görmek isterim ☺Rabbim tez vakitte nasip etsin balım ne işin var İstanbul da çık gel konyaya
nasibi gelince gider yoluna kısmet bu islerBulduğumuzu da beğenmiyor ki
23 yasında, bazen üzülüyor sevgilim bile yok Hiç olmadı diyekac yasinda
istanbulun neresi cnmKonya güzel şehirleri de kısmet olmadı görmek imkanım olursa görmek isterim ☺
Gez dünyayı gör konyayı diye boşuna dememişlerKonya güzel şehirleri de kısmet olmadı görmek imkanım olursa görmek isterim ☺
Haklisin, nasibi inşallah çok güzel olur. Hakediyor canım arkadasimnasibi gelince gider yoluna kısmet bu isler
anaamm benim görümce 30 yasinda hala evlenmedi ya o netsin23 yasında, bazen üzülüyor sevgilim bile yok Hiç olmadı diye
Balim sen buralara hosgeldin istanbulun neresindensinKonya güzel şehirleri de kısmet olmadı görmek imkanım olursa görmek isterim ☺
kiz benim bildigim yogurdun kaymagi konyanin manyagi lafiydi o amaGez dünyayı gör konyayı diye boşuna dememişlerbuyur gel
rumeysam hosgeldin güzelimBalim sen buralara hosgeldin istanbulun neresindensinbalbocuuu da istanbul ve tabiki bende yakiniz birbirimize sende yakinmisin kiz
Hoşbuldum canım bende tam seni çağırdim ama etiket olmadı sanırımBalim sen buralara hosgeldin istanbulun neresindensinbalbocuuu da istanbul ve tabiki bende yakiniz birbirimize sende yakinmisin kiz
kiz benim bildigim yogurdun kaymagi konyanin manyagi lafiydi o ama
Hahahahahahaahkiz benim bildigim yogurdun kaymagi konyanin manyagi lafiydi o ama
Ahahahahah çok çok çok komik oluryok kız bu sözde varda seninkini ilk kez duydum kız nickimi konyanın manyağımı yapsam
kiz vala duydum ben bak.yok kız bu sözde varda seninkini ilk kez duydum kız nickimi konyanın manyağımı yapsam
Evlenmek değil de, bir sevgilisi olsun istiyor doğal olarakanaamm benim görümce 30 yasinda hala evlenmedi ya o netsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?