• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sag ol canım, umarım isteyen herkes bu duyguyu tadar, söylemiştim daha önce de 2.5 yıl çocuk düşünmedik hiç iş güçten. Anne olmak başkaymış diyorum. Bu sürede biraz toparlamaya çalışmamla geçti, anne olmak zormuş :)
Guzeldir yaaa hele bi olsun herkese simdiden diyorum kimse opemicek 3 4ay onun kokusu sadece ben ve babasi cekecek icine

Selam kızçeler😍😊
Hosgeldin aramıza !!☺️
Ben de iyiyim sabah bir başladım akşama kadar evdeki dikilecekleri diktim 🤣🤣 bayağı biriktirmisim 🙈
Terziliğide varmış boncuk hatun😂
Selam kızlar :)
👋 selam kuzum..
Kusura bakmayın ya bakmaya zaman hiç bulamadım :halay:Evet bebişimiz geldi onlayım :))
Hayırlı olsun kuzum gözünüzaydin saglikla sıhhatle büyütün inşâAllah.. kız mi erkek mi?
Çocuğa bir oyun oynatmıyorsun 🤣🤣🤣 doyamadi daha annesi oyuna ne yapsin 🤣🤣 hem belki totosunda kurtcuk vardır😁😅
😂😂😂😂
Hoşgeldin 🤣💃 vuu iyi lafti ya :KK66:
🥰🥰🥰

Tanışalım..Nasılsın iyimisin? Neler yaparsın? Evli misin çocuk var mi?
İyiyim canım sen nasılsın ☺ Evliyim 6 buçuk aylık hamileyim 😍 Oğlum olcak 🤰🏻 25 yaşında hala anne olacağına inanmayan küçük bir kız çocuğum aslında ya 😂 sen evli misin çocuk var mı ☺

İyiyim canım sen nasılsın ☺ Evliyim 6 buçuk aylık hamileyim 😍 Oğlum olcak 🤰🏻 25 yaşında hala anne olacağına inanmayan küçük bir kız çocuğum aslında ya 😂 sen evli misin çocuk var mı ☺
Hoşgeldin Rabbim kucağına almayıda nasip etsin ;)

Tek ben istiyorum. Ama bir iki kişi gelip öyle zor böyle zor diyince gözüm korkuyor. Işe bir başlasam ilk günden başlayacağım da çalışmalara 🤣 biraz sorumlulugumun azalmasını bekliyorum. Eşim zaten hiç istemiyor. Bir de onu ikna etmem gerek 😂
bizde ilk evlendik esim istedi ben istemedim 1 sene sora ben istedim budefada esim istemedi ilerde yapariz hemen olur dedi sora denemelere basladik 4.ay hamile kaldim o kurtajla sonuclandi sorasinda 1sene sora hamile kalabildim. yani oyle hesap ettigin gbi olmuyo esime cok kizmisdim bak gordunmu hani hemen olckti fln sonucda 4.yilimizda kavusduk..🤗
bnce sizde fazla ertelemeyin derim cnm tabi siz bilirsinizde:)

Back
X