- 21 Eylül 2017
- 3.061
- 7.429
- 158
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.101
Haklısın, hadi bakalım güzel çalışacağım yarınSanadamı oluyor o banada olurdu besmele çek kalk bir silkelen kendine gel uyma şeytana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın, hadi bakalım güzel çalışacağım yarınSanadamı oluyor o banada olurdu besmele çek kalk bir silkelen kendine gel uyma şeytana![]()
Guzeldir yaaa hele bi olsun herkese simdiden diyorum kimse opemicek 3 4ay onun kokusu sadece ben ve babasi cekecek icineSag ol canım, umarım isteyen herkes bu duyguyu tadar, söylemiştim daha önce de 2.5 yıl çocuk düşünmedik hiç iş güçten. Anne olmak başkaymış diyorum. Bu sürede biraz toparlamaya çalışmamla geçti, anne olmak zormuş :)
Insallah canim ben asilamami oldum kUzum sen naptin gittinmi hastaneyeCanım benim bizde bi gün bu güzel haberleri paylaşırız inşallah ❤![]()
Hosgeldin aramıza !!Selam kızçeler![]()
Terziliğide varmış boncuk hatunBen de iyiyim sabah bir başladım akşama kadar evdeki dikilecekleri diktimbayağı biriktirmisim
![]()
Selam kızlar :)
Hayırlı olsun kuzum gözünüzaydin saglikla sıhhatle büyütün inşâAllah.. kız mi erkek mi?Kusura bakmayın ya bakmaya zaman hiç bulamadımEvet bebişimiz geldi onlayım :))
Çocuğa bir oyun oynatmıyorsundoyamadi daha annesi oyuna ne yapsin
hem belki totosunda kurtcuk vardır
![]()
Hoşgeldin❤
vuu iyi lafti ya
![]()
Aynen, öpmeye kıyamıyorsun :))Guzeldir yaaa hele bi olsun herkese simdiden diyorum kimse opemicek 3 4ay onun kokusu sadece ben ve babasi cekecek icine
Hosgeldin aramıza !!☺
Hoş bulduk☺
Sorması ayıp olmazsa adını ne koydunuz? Sezaryen mi oldu?Kız canım :))
Aynen, öpmeye kıyamıyorsun :))
Ayyyy yaaaaa keske senin yanimda senin bebis olaydi o boynundaki sut kokusunu icime cekseydimmmKız canım :))
Aynen, öpmeye kıyamıyorsun :))
Senin de yakındır kuzum merak etme! İnşâAllah..A
Ayyyy yaaaaa keske senin yanimda senin bebis olaydi o boynundaki sut kokusunu icime cekseydimmm
İyiyim canım sen nasılsın ☺ Evliyim 6 buçuk aylık hamileyimTanışalım..Nasılsın iyimisin? Neler yaparsın? Evli misin çocuk var mi?
İnşallah yarın kesin hazır olursunHaklısın, hadi bakalım güzel çalışacağım yarınbugün hazır değilim
![]()
Insaallah canim gercekten cok dua ediyorum asilama olucagim zaman masada duaya başladım rabbim yüzümüze baksinSenin de yakındır kuzum merak etme! İnşâAllah..
Normal doğum. Öykü koyduk canım :)Sorması ayıp olmazsa adını ne koydunuz? Sezaryen mi oldu?Finrod Felagund
A
Ayyyy yaaaaa keske senin yanimda senin bebis olaydi o boynundaki sut kokusunu icime cekseydimmm
Hoşgeldin Rabbim kucağına almayıda nasip etsinİyiyim canım sen nasılsın ☺ Evliyim 6 buçuk aylık hamileyimOğlum olcak
25 yaşında hala anne olacağına inanmayan küçük bir kız çocuğum aslında ya
sen evli misin çocuk var mı ☺
bizde ilk evlendik esim istedi ben istemedim 1 sene sora ben istedim budefada esim istemedi ilerde yapariz hemen olur dedi sora denemelere basladik 4.ay hamile kaldim o kurtajla sonuclandi sorasinda 1sene sora hamile kalabildim. yani oyle hesap ettigin gbi olmuyo esime cok kizmisdim bak gordunmu hani hemen olckti fln sonucda 4.yilimizda kavusduk..Tek ben istiyorum. Ama bir iki kişi gelip öyle zor böyle zor diyince gözüm korkuyor. Işe bir başlasam ilk günden başlayacağım da çalışmalarabiraz sorumlulugumun azalmasını bekliyorum. Eşim zaten hiç istemiyor. Bir de onu ikna etmem gerek
![]()
İnşallah canımm sağol ☺Hoşgeldin Rabbim kucağına almayıda nasip etsin![]()